Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi Ne Zaman,Hakemi Kim? Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Süper Lig'in 31. haftasında Beşiktaş ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Büyük derbi için nefesler tutulurken spor severler, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi muhtemel 11'ini sorguluyor. Süper Lig puan tablosunda siyah - beyazlı ekip 63 puan ile zirvede yer alıyor. Peki, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi ne zaman?

Beşiktaş - Fenerbahçe Derbisi Ne Zaman,Hakemi Kim? Beşiktaş - Fenerbahçe Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Beşiktaş - Fenerbahçe maçı için heyecan sürüyor. Süper Lig'in iki iddialı takımı 31. haftada mücadele edecek. Yenilmezliğini sürdürmek isteyen Beşiktaş, son 5 maçta da kazanan taraf oldu. Fenerbahçe ise son beş maçta iki yenilgi ve bir beraberlik alarak 3. sıradaki yerini koruyor. Gerçekleşecek derbi özellikle sarı - lacivertli ekip için kader maçı olacak. İşte, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi detayları...

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE DERBİSİ NE ZAMAN?

Süper Lig tüm hızıyla sürüyor. Lig'de bu hafta karşı karşıya gelecek takımlar ise Beşiktaş ile Fenerbahçe oldu.

Şampiyonluğa giden Beşiktaş, bu hafta Fenerbahçe ile oynayacak. Büyük derbi 21 Mart Pazar günü saat 19:00'da gerçekleşecek.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA? 

Pazar akşamı tüm spor severleri ekrana kitleyecek Beşiktaş - Fenerbahçe maçını canlı olarak izlemek isteyenler araştırmalarına başladı. Beşiktaş - Fenerbahçe derbisi Bein Sports 1 kanalından takip edilebilecek. Maç Vodafone Park'da Beşiktaş ev sahipliğinde olacak.

BEŞİKTAŞ - FENERBAHÇE MAÇI HAKEMİ

Derbinin hakemleri de belli oldu. Beşiktaş - Fenerbahçe maçını hakem Halil Umut Meler yönetecek. Mustafa Emre Eyisoy birinci yardımcı hakem,

Cevdet Kömürcüoğlu ikinci yardımcı hakem, Suat Arslanboğa ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. 

Kaynak;

Milliyet

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER