Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı İçin Erdoğan'ın Önüne 4 İsim Konuyor

Ağrı Ak Parti İl Başkanlığı için hareketli günler yaşanıyor

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı İçin Erdoğan'ın Önüne 4 İsim Konuyor

Ak Parti Ağrı İl Başkanı Kim Olacak

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı için Ak Parti Genel Başkanı Erdoğan'ın önüne 4  kişinin dosyası kondu.
Ak Parti Genel Merkezine yakın kaynakların kulis bilgilerine göre Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oluruna sunulmak için 4 isim Külliyeye taşınacak.
Abbas Aydın'ın tek aday olduğu Ak Parti Ağrı Olağan Kongresi gerçekleştirilmesine saatler kala şok bir kararla iptal edilmiş ve yeni kongre tarihi 17 Şubat olarak belirlenmişti.
Bu şok iptalin ardından Ak Parti Ağrı İl Başkanlığı yarışında hareketli günler yaşanmaya başladı.
Genel Merkez ekibinin il kongrelerine katılımları ve hafta sonu kısıtlamaları nedeni ile masaya yatırılması geciken Ağrı Ak Parti İl Kongresi için bugün alınan kararla 4 isim Ak Parti Genel Başkanına sunulmak için hazırlandı.
14 ismin değerlendirildiği süreçte 10 kişinin genel merkez tarafından elendiği ve kalan 4 kişinin dosyasının da Erdoğan'a sunulduktan sonra çıkacak kararın beklendiği Ağrı Ak Parti kongresinin adayın geç açıklanacağı nedeni ile bir hafat daha ertelenebileceğide kulis bilgileri arasında yer aldı.
Erdoğan'a sunulacak isimlerle irtibata geçen Ak Parti Genel Merkezi Cuma günü dosyaları genel başkana sunacak .Burada yapılacak değerlendirmelerin ardından Ağrı Ak Parti İl Başkanının en geç Salı günü açıklanacağıda gelen bilgiler arasında yer alıyor.

YORUM EKLE
YORUMLAR
il başkanı
il başkanı - 4 yıl Önce

kimmiş bu dört kişi, isimleri neymiş, kaynağınız nedir, paylaşırsanız güzel olur.

Abdullah
Abdullah - 4 yıl Önce

Beni il başkanı yapsonlar

SIRADAKİ HABER