Ağrı'da Kadim Dostluğun Resmi Çekildi

Ağrı'da hatırı sayılır dostlukların en güzel örneklerinden biri ders niteliğinde resmedildi.

Ağrı'da Kadim Dostluğun Resmi Çekildi

Kısa bir süre önce yaşanan talihsiz olayda ağır yaralanan Vatanperver Gençlik Teşkilatı Dernek Başkanı Ahmet Demirkol’un kadim dostu,oğlu Yunus Emre Demirkol’un kirvesi Ağrı’nın sevilen iş adamlarından Volkan Barbaros, Demirkol’un sağlığına kavuşması için adakta bulunmuştu.

Barbaros Ahmet Demirkol’un geçirdiği operasyon süreci sonrası sağlığına kavuşarak taburcu olması üzerine adağını yerine getirerek vefa örneği sergideli.

Kadim dostluklarını bu adakla perçinleyen Volkan Barbaros’un adağı Demirkol’un evinin bahçesinde dualarla kesildikten sonra ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

Barbaros yaşanan gelişmeler ve sürece dair yaptığı açıklamada ‘’ “Ağrı’da bir değer olan sevgili dostum Ahmet Demirkol’un iyileşmesi haberi hepimizi oldukça sevindirdi. Bende yoğun bakımda kaldığı sürede söz verdiğim gibi taburcu olur, olmaz ayağının önünde adak kurbanı kestirdim. Mevlam bu tür hadiselerde tüm halkımızı korusun. Çok şükür böyle zorlu bir süreci atlattık. Demirkol ve ailesine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verirken Ahmet Demirkol yaşananlara dair mutluluğunu ifade ederek ‘’Dostluğumuz baki kalacaktır kirveme şükranlarımı sunuyorum dedi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER