Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Belediyesi Sezon Finalini Fırat Mahallesinde Yapıyor

Göreve geldiği günden beri mesai mefhumu gözetmeksizin sahanın her alanında ,günün her saatinde görmeye alıştığımız Hazal Aras Sezonun Asfalt Serim Finalini Fırat Mahallesinde yapacak..

Göreve geldiği günden beri mesai mefhumu gözetmeksizin sahanın her alanında ,günün her saatinde görmeye alıştığımız Hazal Aras Sezonun Asfalt Serim Finalini Fırat Mahallesinde yapacak..

3 Nisan tarihinde görevi devralmasının ardından geçen sürede vatandaşın beklentilerinin çok ötesinde bir performans sergileyen Aras bu süreçte Leylekpınar Mahallesinde 3 caddeyi trafiğe kapatarak asfaltlarken ,Fırat Mahallesinde de yeni bir bulvarın yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt serim çalışmalarının başlaması ile birlikte kentte bazı mahalleler tarihinde ilk kez sıcak asfaltla buluşurken vatandaşlar çalışmalardan duydukları memnuniyeti yüksek sesle dillendirmeye devam ediyor.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras’ın 100. Yıl Mahallesinde başlattığı asfalt serim çalışmalarında ilk planlamada 25100 metre (25,1KM) serim çalışması hedeflenirken süreç içinde ihtiyaçların belirlenmesi ile birlikte bu oran yaklaşık 40 KM’lik bir asfalt yapımına evrildi.

Ağrı Belediye’si Ağrı Hayvan Borsası esnaflarının muzdarip hallerine duyarsız kalmayarak bu alanda da yoğun bir çalışma ile iyileştirmelerini gerçekleştirerek bölgeye modern bir görünüm kazandırdı.

100. Yıl Mahallesinde başlayan çalışmalarda toplmda 20 farklı alanda asfalt serimi yapan Ağrı Belediyesi,Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde de 29 farklı bölgede mahalle sakinlerini ilk kez asfaltla buluşturdu.

Çalışmalar Leylek Pınar Mahallesinde 4,Cumhuriyet Mahallesinde 6,Abide Mahallesinde 11,Fırat Mahallesinde 3,Gazi Mahallesinde 3 ve Fatih Mahallesinde 12 olmak üzere toplamda 88 farklı bölgede sürdürüldü.

Bugün 2024 Asfalt Serim çalışmalarının finali için Fırat Mahallesinde başlatılan çalışmaları Eş Başkan Memet Akkuş,Belediye Başlan Yardımcıları Benazir Aydemir ve Osman Kaya ile birlikte yerinde inceleyen Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras hava koşullarının el vermesi durumunda hedeflerinin 60 KM asfalt serimi yaparak sezonu kapatmak olduğunun altını çizdi.

Hazal Aras ;Kentimizi güzel günlere hazırladığımız bu süreçte yaşanabilir bir Ağrı için alt yapı çalışmalarını da titizlikle sürdürmeye devam ediyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla şehrimizi birlikte güzelleştiriyoruz,dedi.

Hazal Aras Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde başlatılan çalışmaları incelerken vatandaşla yaşanan diyaloglarda da önümüzdeki günlerde çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını müjdeleyerek her şeyin yolunda gittiğinin izlenimini verdi.


 


 


 

Yorumlar

Erdoğan 2 Gün Önce

Su kanalizasyon idaresinde aldıkları karar alt yapısı olmayan bir il için iyi değil rögar ve binalar için bu bir sorun para talep ediliyor zaten sürekli tıkanan rögarlar altyapı şehirin göbeğinde yok ödeme durumu olan var olmayan var lütfen gazeteniz bu sorunu gündeme getirsin

Eylem aslan 2 Gün Önce

Kişiye özel muamele ediyorlar zenginin tuvaletinin önüne kadar asfaltı çekiyorlar abide mahallesine geldi çektiler ama zenginlerin tanınmış kişilerin evlerinin önüne biz gizli bahçe ve mesko 24 arkasındaki Mahallede oturuyoruz bizim buralara cekmediler çamur evlerimizin içine kadar giriyor bi zahmet buralarida görsünler boy göstermek yerine icraatı bizde görelim bu konuda elimden geldikce şikayette bulunan neden sitelerin önlerine cekiliyorda Mahalleye çekilmiyor çocuklarımız okula gidemiyor çünkü çamurdan dolayı servis gelmiyor lutfen ilgilenilmesini istiyoruz gelip görmenizi istiyorum merkezdeyiz ama ilgilenen yok gösteriş çok

seyfettin 2 Gün Önce

başkan bizim bulunduğumuz sokak neden asfaltini yapmiyorsun alpaslan mahlesi çarsiya 150.metre neden neden ne yapmamiz gerekiyor ankara genel merkezemi gidelim yoksa medyayi topliyalim evimize yaĝmur dan su girecek

Admin 2 Gün Önce

Mehmet akkuş değil hazal başkana her şey helal olsun

Şevki atik 2 Gün Önce

Yaptığınız hizmetler için sizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Daha Fazla Haber
AĞRI
409 Kez Görüntülendi.
Halef Keklik'in Acı Günü
GÜNDEM
987 Kez Görüntülendi.
Kilis'i Havan Topuyla Vurdular
AĞRI
1333 Kez Görüntülendi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Değerli
AĞRI
4959 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Sezon Finalini Fırat Mahallesinde Yapıyor
AĞRI
2746 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Trafik Kazası 1 Ölü 9 Yaralı
AĞRI
2276 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 13 Ekim 2024
AĞRI
4286 Kez Görüntülendi.
Hatay’da öldürülen işçilerin cenazeleri Ağrıya gönderiliyor
AĞRI
6105 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır, Ağrı Kavgasında 3 Ağrılı İşçi Öldürüldü
AĞRI
3850 Kez Görüntülendi.
Ağrı'ya Giriş Çıkışlar Yasaklandı
AĞRI
518 Kez Görüntülendi.
Şampiyon Engel Tanımıyor