Kategoriler

Ağrı04Haber

Aket Derneğin’den Milli Sporcuya Ziyaret

Ağrı Kültür Eğitim ve Turizm Gençlik Derneği(Aket) İran’da düzenlenen Tekerlekli Sandalye Bedensel Engelliler Dünya Şampiyonasında,dünya dördüncüsü olan Milli Sporcu Halit Durak’a ziyarette bulundu.

Milli sporcuyu tebrik eden Aket Başkanı Serdar Yıldız;Azmin ve çabanın güzel bir örneği olan Halit Durak’ı tebrik ediyorum. Hayata sporla tutunmanın ve yeni nesile örnek olan bu mücadele gerçekten takdire şayan. Özellikle Ferdi ve takım sporları şehrimizin marka değeridir. Şehrimizin marka değerini yükseltmek adına,bürokrasi ve şehrimizin ileri gelenlerini sponsor olmaya davet ediyorum. Unutulmamalıdır ki şehrin gençlerini kötü alışkanlıklardan uzak tutmanın yegâne koşulu spordur. 
Hep birlikte sporcu kardeşlerimizi destekleyerek,başarı çıtasını daha üst bir noktaya taşıyabiliriz. Gelecek nesile,sportif anlamda marka olabilecek bir şehir dizayn edebiliriz. Bu vesile ile tanıdığım günden bugüne kadar sporculara emek veren Çetin Demir hocamıza teşekkür ederim. Kendisinin bu işi ne kadar içtenlikle yaptığının bizzati şahidiyim. Bundan sonra ki müsabakalarda Halit Durak Kardeşimize ve Çetin Demir Hocamıza başarılar diliyorum”dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çetin Demir;Bu iş emek ve gönül işi. Elimden geldiği kadar şehrimize ve spora yönelen kardeşlerimize hizmet etmeye devam edeceğim. Gençlik ve Spor İl müdürümüz Ahmet Çelebiye,Sportif hizmetler ve Yatırım hizmetler şube müdürümüz Cemil Budak’a desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum”dedi.

Ziyaret  çekilen hatıra fotoğrafı ve hediye takdimi ile son buldu..

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
66 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 5 Ekim 2024
AĞRI
416 Kez Görüntülendi.
Aket Derneğin’den Milli Sporcuya Ziyaret
AĞRI
721 Kez Görüntülendi.
Nusret Demirkol Hayatını Kaybetti
GÜNDEM
602 Kez Görüntülendi.
Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı
AĞRI
1070 Kez Görüntülendi.
Şehit Burak Geniş'in Naaşı Memleketine Uğurlandı
AĞRI
1159 Kez Görüntülendi.
AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı M.Sıddık Aldemir Oldu
AĞRI
1089 Kez Görüntülendi.
Bir Kurumu Ortaklaşa Batırdılar…
AĞRI
1763 Kez Görüntülendi.
Cemil Tatlı Hayatını Kaybetti
AĞRI
418 Kez Görüntülendi.
DASKEF Başkanı Kenan Çetin Ehliyetini Yenilemeyenlerİ Uyardı
AĞRI
343 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Otopark Çilesi