Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'da Yılın En Prestijli Ödülü Aydemir'in Oldu

Ağrı'dan bir çok alanda ismin değerlendirildiği KHA Halk Oscarlarında en prestijli ödülün sahibi Ali Rıza Aydemir oldu.

KHA yılın oscarları ödül töreni sonuçlarını açıkladı.Yılın en prestijli ödülü Ali Rıza Aydemir'e verildi.

KH'nın ödüle ilişkin haberi şu şekilde ;

Ali Rıza Aydemir, eğitim hayatının temellerini doğduğu topraklarda attı. İlk, orta ve lise eğitimini Ağrı’da tamamladıktan sonra, yüksek öğrenim için Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’ni tercih etti ve üniversite diplomasını başarıyla aldı. Eğitime olan tutkusu, onu kısa bir süre eğitimcilik mesleğine yöneltti. İki yıl boyunca görevi başarıyla sürdürdü. Ancak, hayatın farklı yönlerine olan ilgisi onu ticaret dünyasına yöneltti.

Ticaret hayatındaki  yıllarının ardından emekli olan Ali Rıza Aydemir, bu kez medya dünyasıyla tanıştı. Ulusal ve yerel basında köşe yazıları yayımlandı, toplumun nabzını tutan yazılarıyla geniş bir okuyucu kitlesine ulaştı. Anadolu Basın Yayın Birliği Başkanlığı görevini de başarıyla yürüttü. Bu süreçte, medya dünyasında köşe yazarı olarak da öne çıktı.

Kendi internet sitesini kurarak, medya yolculuğunu daha da ileriye taşıdı. Yılların birikimi ve tecrübesiyle, kültürel ve sosyal alanda önemli katkılar sundu. Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere çeşitli yerel ve ulusal kuruluşlardan ödüller aldı. Ancak, zamanla gazeteciliğin koşulları ona cazip gelmemeye başladı ve mesleğine bir süre ara verdi.

Gazeteciliğe aktif olarak devam etmese de, Ali Rıza Aydemir sosyal medya üzerinden memleket meselelerine dair düşüncelerini paylaşmaya devam ediyor. Hayran kitlesiyle olan bu etkileşim, onun fikirlerinin hala ne denli değerli olduğunu gösteriyor.

Kaya Haber Ajansı’nın okur önerileriyle, Ali Rıza Aydemir, KHA Halk Oscarları'nda yılın hemşehrisi ödülüne layık görüldü. Bu prestijli ödül, onun Ağrı ve çevresindeki halkın gönlünde özel bir yere sahip olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. Gazetecilikten ticarete, eğitimden sosyal medyaya kadar birçok alanda iz bırakan Ali Rıza Aydemir, memleketinin dertlerini paylaşarak topluma katkı sunmaya devam ediyor.

Yorumlar

Taksici 5 Gün Önce

Değerli insandır.. adam gibi duruşlu dur

Daha Fazla Haber
AĞRI
14 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 5 Ekim 2024
AĞRI
156 Kez Görüntülendi.
Aket Derneğin’den Milli Sporcuya Ziyaret
AĞRI
234 Kez Görüntülendi.
Nusret Demirkol Hayatını Kaybetti
GÜNDEM
596 Kez Görüntülendi.
Cem Garipoğlu'nun Mezarı Açıldı
AĞRI
1064 Kez Görüntülendi.
Şehit Burak Geniş'in Naaşı Memleketine Uğurlandı
AĞRI
1153 Kez Görüntülendi.
AKP Ağrı Merkez İlçe Başkanı M.Sıddık Aldemir Oldu
AĞRI
1082 Kez Görüntülendi.
Bir Kurumu Ortaklaşa Batırdılar…
AĞRI
1760 Kez Görüntülendi.
Cemil Tatlı Hayatını Kaybetti
AĞRI
417 Kez Görüntülendi.
DASKEF Başkanı Kenan Çetin Ehliyetini Yenilemeyenlerİ Uyardı
AĞRI
342 Kez Görüntülendi.
Ağrı’nın Otopark Çilesi