Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Tarihin En Görkemli Açılışına Şahitlik Etti

Ağrı Merkez Dörtyol Kavşağında hizmete giren Doğu Et Şarküteri,ezber bozan bir açılışla tarihe geçti. İş yeri sahibinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda ilgi odağı olan açılışın perde arkasını kahramanlarına sorduk.

Ağrı Merkez Dörtyol Kavşağında hizmete giren Doğu Et Şarküteri,ezber bozan bir açılışla tarihe geçti.

İş yeri sahibinin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla bir anda ilgi odağı olan açılışın perde arkasını kahramanlarına sorduk.

Doğu Et ve Şarküteri iş yeri sahibi Şeref Yıldırım ezber bozan açılışa ilişkin yaptığı açıklamada ;İnşaat süresince Her gün yüz yüze baktığımız ama görünülürlüğünü hayatın odağına yerleştirmediğimiz sadece ihtiyaç halinde ünvanları ile hatırladığımız bir çok emekçi ile karşılaştık sohbet ettik yardım istedik.

Bizlere konforlu bir yaşam sürdürmemiz için yapılabilecek işlerin en zorunu yapıyor olmalarına rağmen hiç sırt dönemediklerini ,hep tebessümle yaklaştıklarını hissettik ve o gün yaşadıklarımıızla aslında kafamızda şekillendirdiğimiz açılış ritüelinin çok anlamsız olduğu kanısına vardık.

Yormadan yorulmadan kimseleri zahmete sokmadan yine iş başında mesaisini sürdüren Ağrı Belediyesi Temizlik Personeli Ayhan Ölger abimizden kurdela kesimi ile bizi onurlandırmalarını rica ettik oda bizi kırmayarak açılışımızı gerçekleştirdi.

Buradan yine Ayhan Ölger’in şahsında seyyar satıcısından trafik polisine kadar tüm sokak çalışanlarımıza yaşamımızı kolaylaştırdıkları ve tebessümlerini esirgemedikleri için teşekkürlerimizi sunuyorum, dedi.

Ağrı Belediyesi Temizlik Personeli Ayhan Ölger de yaptığı açıklamada; şimdiye kadar uzaktan izlediğimiz ve program sonrasında çevresini temizlediğimiz açılışlarda böyle bir teklifle karşılaşınca önce çok şaşırdım sonrada çok mutlu oldum .Bana gösterdikleri bu kadir şinaslıktan dolayı iş yeri sahibine teşekkür ediyor hayırlı kazançlar diliyorum dedi.

Yorumlar

Melih Deniz 10 Saat Önce

Helal olsun kardeşim. Kesinlikle olması gerekeni yapmış. Tebrik ediyorum. Bol kazançlar dilerim.

Daha Fazla Haber
AĞRI
1225 Kez Görüntülendi.
AK Parti Ağrı İl Başkanlığına Dt.İlhami Yıldız Atandı
AĞRI
1528 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 20 Eylül 2024
GÜNDEM
3599 Kez Görüntülendi.
Müftü Arabasında Bir Kadınla Yarı Çıplak Halde Yakalandı
AĞRI
932 Kez Görüntülendi.
Ağrı Tarihin En Görkemli Açılışına Şahitlik Etti
AĞRI
543 Kez Görüntülendi.
Örnek ve Vizyoner Müdür
AĞRI
1017 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 19 Eylül 2024
AĞRI
2247 Kez Görüntülendi.
Tülay Baydar Bilgihan'ın Vali Olaak Atanması Ağrı'da Sevinçle Karşılandı
AĞRI
3027 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras Önlenemez Yükselişini Sürdürüyor
AĞRI
1505 Kez Görüntülendi.
Muhsin Özmüş
AĞRI
620 Kez Görüntülendi.
Ağrısı Bitmeyen Şehir