Kategoriler

Ağrı04Haber

Hazal Aras Önlenemez Yükselişini Sürdürüyor

Başarı grafiğini her geçen gün arttıran Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras araştırma şirketlerinin de dikkatini çekti.Aras’ın önlenemez yükselişi devam ediyor

Başarı grafiğini her geçen gün arttıran Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras araştırma şirketlerinin de dikkatini çekti.Aras’ın önlenemez yükselişi devam ediyor

Türkiye’nin köklü araştırma şirketlerinden ORC en başarılı belediye başkanlarını belirlemek için bir kamuoyu yoklaması yaptı.31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinin ardından göreve gelen kadın belediye başkanlarının başarı oranlarının değerlendirildiği araştırmada Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras 3. Sırada yer aldı.

Tüm imkansızlıklara rağmen ardında bıraktığı 5 buçuk aylık çalışma sürecinde kentin öncelikli sorunlarını ele alan ve daha yaşanılabirlir bir kent inşa etme noktasında projelerini hayata geçiren Ağrı Belediye Başkanı Hazal Ars ORC Araştırma Şirketininde merceğine takıldı.

ORC tarafından yapılan ve 16 Eylül tarihinde paylaşılan araştırmada Türkiyenin en başarılı İl Kadın Belediye Başkanları arasında Hazal Aras yüzde 54 lük bir oranla 3. Sırada yer aldı.

ORC’nin yaptığı araştırmada CHP’li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal yüzde 57,4 ile birinci sırada yer alırken yine CHP ‘li Bilecik Belediye Başkanı Melek Mızrak Subaşı yüzde 55,1 oranı ile ikinci sırada yer buldu.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras’ın yüzde 54 lük oranla 3. Sırada yer aldığı araştırmada yine CHP li Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın yüzde 53.3 lük oranla 4. Sırada yer aldı.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras’ın gerek yerel gerekse ulusal basında çok yer bulamamasının sıralamayı etkilediği düşünülüyor.Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras’ın performansı ve etkin bir PR çalışması ile ilerleyen süreçte adından sıkça söz ettirmesi bekleniyor.

Yorumlar

14 Saat Önce

Abi geç onu aylardır kapısını aşinduriyoruz muhtar konuşuyor belediyenin arkasında yola bir engel koydurnadi

Daha Fazla Haber
AĞRI
386 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 19 Eylül 2024
AĞRI
803 Kez Görüntülendi.
Tülay Baydar Bilgihan'ın Vali Olaak Atanması Ağrı'da Sevinçle Karşılandı
AĞRI
2230 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras Önlenemez Yükselişini Sürdürüyor
AĞRI
1337 Kez Görüntülendi.
Muhsin Özmüş
AĞRI
529 Kez Görüntülendi.
Ağrısı Bitmeyen Şehir
AĞRI
2219 Kez Görüntülendi.
Sakaryalı Asker Ağrı'da Şehit Oldu
AĞRI
641 Kez Görüntülendi.
Gençler mutsuz,Ağrı Umutsuz
AĞRI
2118 Kez Görüntülendi.
Doğru Parti Ağrı’da Kongreye Gidiyor
AĞRI
2634 Kez Görüntülendi.
Zeki Kaplan Hayatını Kaybetti
AĞRI
3245 Kez Görüntülendi.
İbrahim Kaya Hayatını Kaybetti