Kategoriler

Ağrı04Haber

Ak Parti Ağrı Merkezde Tıkandı

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı arayışlarını sürdürürken bir yandan da İl Başkanlığının ne olacağı kulislerde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

2024 Mahalli idareler seçimlerinde yurt genelinde hezimet yaşayana ve AKP Genel Başkanı Erdoğan’ın talimatı ile yenilenmeye giden teşkilatların değişimi noktasında Ağrı’da ilk etapta görevden el çektirilen 3 ilçeden Taşlıçay ve Diyadin’e atamalar yapıldı yeni başkanlar görevlendirme yazıları ile birlikte teşkilatları devralarak göreve başladı.

Ak Parti Taşlıçay ilçe başkanlığına Ümit Deniz getirilirken Diyadin İlçe Başkanı olarak Naci Kaya atanmıştı. Alternatif üretmekte zorlandığı Hamur da ise arayışını sürdüren Ak Parti sürpriz bir kararla işlerinin bir kısmını İstanbul’a taşıyan Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı’nın istifasını istemişti.

Tahtalı’nın istifası ile başlayan Ağrı Merkez İlçe Başkanlığı için başlatılan süreçte mülakata çağrılan 3 isme son anda bir keleme yapılark sayı 4 e çıkarılmıştı.

AK Parti Genel Merkezine yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre bugün Genel Merkez de değerlendirilmeye tutulan Ağrı Merkez İlçe Başkan Adayları Mert Kara,Alim Aktaş ve sonradan listeye dahil edilerek davet edilen Yalçın İnanlı ile Turgut Özmüş’ün performansları üzerine bir müzakerenin sürdürüleceği yine davetliler arasında bulunan Ramazan Atila’nın yetişemediği için mülakata alınmadığı ve bu nedenle bir atamanın yapılmadığı bilgisi edinildi.

AK Parti Ağrı Merkez İlçe Başkanı arayışlarını sürdürürken bir yandan da İl Başkanlığının ne olacağı kulislerde en çok konuşulan konular arasında yer alıyor.

Yorumlar

Sıddık 1 Hafta Önce

Ölüler dirilmez ki

Celal Kaya 1 Hafta Önce

Merhum cennetmekan Reşat Aslan oğlu Yüksel Aslan olacak başkan haberiniz yok mu.

Daha Fazla Haber
AĞRI
447 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 19 Eylül 2024
AĞRI
905 Kez Görüntülendi.
Tülay Baydar Bilgihan'ın Vali Olaak Atanması Ağrı'da Sevinçle Karşılandı
AĞRI
2287 Kez Görüntülendi.
Hazal Aras Önlenemez Yükselişini Sürdürüyor
AĞRI
1345 Kez Görüntülendi.
Muhsin Özmüş
AĞRI
531 Kez Görüntülendi.
Ağrısı Bitmeyen Şehir
AĞRI
2222 Kez Görüntülendi.
Sakaryalı Asker Ağrı'da Şehit Oldu
AĞRI
643 Kez Görüntülendi.
Gençler mutsuz,Ağrı Umutsuz
AĞRI
2119 Kez Görüntülendi.
Doğru Parti Ağrı’da Kongreye Gidiyor
AĞRI
2636 Kez Görüntülendi.
Zeki Kaplan Hayatını Kaybetti
AĞRI
3246 Kez Görüntülendi.
İbrahim Kaya Hayatını Kaybetti