Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrılı Baba 3 Çocuğunu Öldürüp İntihar Etti

Uzun yıllar önce Ağrı’dan İzmir Bornova'ya göç eden Ağrılı Vesih Şimşek bugün sabah saatlerinde yaşattığı vahşet Türkiyeyi sarstı.

Uzun yıllar önce Ağrı’dan İzmir Bornovaya göç eden Ağrılı Vesim Şimşek bugün sabah saatlerinde yaşattığı vahşet Türkiyeyi sarstı.

Eşinin yaklaşık 2 ay önce kendisini terk etmesi üzerine bunalıma giren Vesim Şimşek sabah saat 08.30 sularında yaşları 2 ile 14 arasında bulunan dört çocuğunu kendisine ait zeytinliğe götürdü burada tüm çocuklarını silahla öldürmeye kasteden Vesih Şimşek son olarak kendisinede ateş ederk intihar girişiminde bulundu.

Ajanslardan alınan haberlere göre­, İzmir'in Bornova ilçesinde eşiyle ayrı yaşayan bir kişi, beraber yaşadığı 4 çocuğunu dağlık alana götürüp tabancayla her birine ateş etti.
Meydana gelen acı olayda 2,4 ve 14 yaşlarındaki çocuklar hayatını kaybederken, çocuklarına ateş ettikten sonra kendisine de aynı tabancayla ateş eden baba ve son anda babasının elinden kaçan 11 yaşındaki çocuk yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

Olay bu sabah saat 08.30 sıralarında Bornova Merkez Mahallesi'nde bulunan dağlık alanda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre inşaat işçisi olduğu öğrenilen Vesim Şimşek (45), karısı Naciye Şimşek'in 3 ay önce kendisinden boşanma kararı alması üzerine bunalıma girdi. Vesim Şimşek'in bu sabah saatlerinde kendileriyle birlikte yaşayan çocukları Ceylin (2), Cemre (4), Nira (14) ve Hira Nur'u alarak (11) 'Sizi annenize götüreceğim' deyip evden çıktığı ve oturdukları mahallenin yakınında bulunan dağlık alana götürdüğü öğrenildi. Burada yanındaki tabancayı çıkartan Vesim Şimşek, çocuklarına ateş etmeye başladı. Vücuduna mermiler isabet eden çocuklar kanlar içerisinde yere yığılırken, 11 yaşındaki Hira Nur, yaralı olarak aşağı doğru kaçmaya başladı. Son olarak kendisine de ateş eden baba da yere yığılırken, olaydan yaralı olarak kurtulan Hira Nur, durumu yakınlarına bildirdi.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1889 Kez Görüntülendi.
Sakaryalı Asker Ağrı'da Şehit Oldu
AĞRI
538 Kez Görüntülendi.
Gençler mutsuz,Ağrı Umutsuz
AĞRI
2019 Kez Görüntülendi.
Doğru Parti Ağrı’da Kongreye Gidiyor
AĞRI
2497 Kez Görüntülendi.
Zeki Kaplan Hayatını Kaybetti
AĞRI
3120 Kez Görüntülendi.
İbrahim Kaya Hayatını Kaybetti
AĞRI
2714 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Kadın Trfaik Kazasında Hayatını Kaybetti
AĞRI
2604 Kez Görüntülendi.
Okan Acar Yaşam Mücadelesini Kaybetti
AĞRI
1226 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İntihar İçin Çatıya Çıkan Vatandaşı Polis İkna Etti
AĞRI
1366 Kez Görüntülendi.
Uçuk ve Kaçık Arsa Fiyatları( Batı Bizi Kıskanıyor)
AĞRI
3294 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Aile Kaza Yaptı 1 Ölü 5 Yaralı