Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı'nın En Köklü Okulunun 3. Mezun Buluşması Gerçekleştirildi

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen Eleşkirt YİBO Mezunları buluşma toplantısının ilki Bursa'da İş Adamı Aydın Akyol tarafından ikincisi geçen yıl Ankara Kızılcahamam'da İş Adamı Ayhan Çelik'in organizesinde gerçekleşmişti.Buluşmaların Ağrı ayağında ise ev sahipliğini İş Adamı Vehap Erincik üstlendi.

Buyıl üçüncüsü düzenlenen Eleşkirt YİBO Mezunları buluşma toplantısı İş Adamı Vehap Erincik’in ev sahipliğinde Ağrı’da gerçekleşti.

Geleneksel hale dönüştürülen yurt içi ve yurt dışından yüzlerce mezunun iştirak ederek anılarını paylaştığı etkinlik 2 gün sürdü.

Kusursuz bir organizasyonla maziye yapılan duygusal yolculuk katılımcıların zaman zaman gözyaşlaını tutamamasına neden oldu.

24 Ağustos Cumartesi Günü il dışından gelen misafirlerin otele yerleştirilmesinin akabinde başlayan programda yaklaşık 100 araçlık bir konvoyla önce buluşmanın ana merkezi ziyaret edildi.

Okudukları dönemin derslikleri ve idari binasını ziyaret eden öğrenciler daha sonra Eleşkirt YİBO’nun yeni kampüs alanını dolaştı.

Eleşkirt YİBO mezunlarını burada bekleyen sürpriz ise Eleşkirt Milli ğitim Müdürü Burhan Kurt tarafından ağırlanmaları ve yoğun geçmiş sohbeti oldu.

Burada programını tamamlayan konuk ekip Ağrı Merkez Şazeli Cafe arka bahçesinde onurlarına düzenlenen akşam yemeğine katıldı.

Bu uıl gerçekleştirilen programın ev sahipliğini yapan Vehap Erincik’in hazırlamış olduğu slayt gösterisi gözlerin nemlenmasine neden oldu. Törene katılamayan öğretmenlerinde görüntülü mesajları paylaşıldıktan sonra kısa bir şehir turu yapan misafirler dinlenmek için Ağrı Öğretmen Evinde istirahate çekildiler.

Sabah kahvaltıda buluşan Eleşkirt YİBO Mezunları büyük bir keyifle geçirdikleri zamanın son demlerinide anıları tazaleyerek yaşadı.

Program sonrası Erincik tüm katılımcılara unutulmayan anılarını yeniden yaşama ve yaşatmak için davete icabet ederek katılanlara teşekkür etti.

İki gün süren program ahde vefanın en güzel örneklerinden biri olarak anılarda yerini aldı.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
1881 Kez Görüntülendi.
Sakaryalı Asker Ağrı'da Şehit Oldu
AĞRI
538 Kez Görüntülendi.
Gençler mutsuz,Ağrı Umutsuz
AĞRI
2019 Kez Görüntülendi.
Doğru Parti Ağrı’da Kongreye Gidiyor
AĞRI
2496 Kez Görüntülendi.
Zeki Kaplan Hayatını Kaybetti
AĞRI
3119 Kez Görüntülendi.
İbrahim Kaya Hayatını Kaybetti
AĞRI
2714 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Kadın Trfaik Kazasında Hayatını Kaybetti
AĞRI
2604 Kez Görüntülendi.
Okan Acar Yaşam Mücadelesini Kaybetti
AĞRI
1226 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da İntihar İçin Çatıya Çıkan Vatandaşı Polis İkna Etti
AĞRI
1366 Kez Görüntülendi.
Uçuk ve Kaçık Arsa Fiyatları( Batı Bizi Kıskanıyor)
AĞRI
3294 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Aile Kaza Yaptı 1 Ölü 5 Yaralı