Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı Şeker Fabrikası Zehir Saçıyor,Çevre Şehircilik Müdürü Camdan Bakıyor

Ağrı'da ki bürokratik boşluk vatandaşı canından bezdirdi.Vatandaş umursamaz görev bilincinden yoksun müdürlerden İllallah etti.

Mahalleli kokudan evinde oturamıyor.

Başıboşluğun tavan yaptığı kentte vatandaşların 3 yıldır tüm girişim ve şikayetlerine rağmen çevreye verdiği rahatsızlığı arsızca sürdüren Ağrı Şeker Fabrikası hastalıklara davetiye çıkarıyor.

Vali Konağı’nın hemen yanında başlayan koku 10 katlı Tokiler , Jandarma lojmanları Batıkent ve Şirinkent’e kadar bir çok alana yayılarak çevreyi olumsuz etkiliyor.Yaz aylarında havaların ısınması ile birlikte etkisini arttıran koku aynı zamanda sinek istilasına da neden oluyor.

Bölgede oturan vatandaşlar sıcaklardan dolayı camlarını kokuya rağmen mecburen açtıklarını ve bu durumda da sinek istilasına maruz kaldıklarını ifade ederek yetkililerden çözüm bekliyorlar.

Ağrı Valiliği ,Çevre Şehircilik Müdürlüğü ve hatta CİMER’e yazmalarına rağmen bir çözüm bulamayan bölge sakinleri hayatı çekilmez kılan bu durum karşısında eylem hazırlığı içine girdiler.

Küspe atıklarından kaynaklı havuz suyundan oluştuğu düşünülen kokuya tüm şikayetlere rağmen bir çözüm üretilmemesi ve konutunun yanında bu kokuya valilerinde maruz kalarak aldırış etmemesi, Ağrı bürokrasisinin Ağrılıya bakış açısını net bir şekilde gözler önüne seriyor.

Ağrı Şeker Fabrikasının bu sorumsuz ve insan sağlığını tehdit eden tutumu karşısında Çevre Şehircilik ve İklim Müdürü Ferdi İlan Beyi bi zahmet göreve davet ediyoruz.

Haber hattımıza düşen şikayetlerden sadece birini ve evlerinde sinek istilası yaşayan vatandaşımızın paylaştığı bir fotoğrafı kamuoyunun takdirine sunuyoruz.

''Taner abi selamünaleyküm Geçmiş bayramın mübarek olsun. Abi senden bir ricam var bugüne kadar bir sıkıntımız olduğu zaman hep sana koştuk sen de Allah razı olsun Bütün sesimizi dile getirdin. valinin evinin yan tarafında birkaç senedir o kadar kötü bir koku var bu sene daha da arttı 3 tane vali değişti hiçbir el atılmadı şu an daha kötü oldu Şirin Kent TOKİ ve Batıkent'e kadar evler aşırı derecede sinekler bastı geceleri kokusundan Durulmuyor hiç kimse bir şey yapmadı Hiçbir Vali müdahale etmedi valinin kendi evinin dibi olmasına rağmen onlar da hiçbir şey yapmıyor abi senden ricamız bir haber yapıp bir farkındalık oluşturabilir miyiz?'

Yorumlar

Yasin Aybay 6 Gün Önce

Ağrı şeker fabrikası bize hayati zehir etmiş. Lütfen bir çözüm bulunsun.

my yıldırım 6 Gün Önce

daha kötü olması dileği uyusunda büyüsün Ağrı Eee Eeeee

Serhat 6 Gün Önce

Asıl belediye camdan bakıyor

Yasemin Coşkun 6 Gün Önce

Allah aşkına bu kokuya bir çözüm bulunsun pencereleri açamıyoruz

Oktay ARAS 5 Gün Önce

Ağrı Şeker Fabrikası Ağrı Fırat Mahallesi sakinlerine hayatı zehir etmiş Mahalle Halkı olarak nereye müracaat ettiysek bir çözüm bulamadık.İnşAllah sosyal medya bir çözümü bulur

Daha Fazla Haber
AĞRI
800 Kez Görüntülendi.
AK Partili Başkanlar DEM'li Ağrı Belediyesine Yüklendi
AĞRI
1341 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Yaşanan Trafik Kazasında 3 Kişi Yaralandı
AĞRI
1513 Kez Görüntülendi.
AK Parti Ağrı İl Başkanı Değişiyor mu ?
AĞRI
594 Kez Görüntülendi.
Artan Kiralar,Azalan Vicdanlar
AĞRI
1843 Kez Görüntülendi.
Valilik Kusuru Yaratmış Ağrı Şeker Üstüne Yatmış
AĞRI
1353 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Genç Avukat Kutlu Parti Kurucular Kurulunda Yer Aldı
AĞRI
2770 Kez Görüntülendi.
Ağrı’da El Attığın Kurum Elinde Kalıyor ''Havaalanı SOS Veriyor''
AĞRI
2245 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Feci Kaza 1'i Ağır 5 Yaralı
AĞRI
1874 Kez Görüntülendi.
Ağrı Şeker Fabrikası Zehir Saçıyor,Çevre Şehircilik Müdürü Camdan Bakıyor
AĞRI
2679 Kez Görüntülendi.
Ağrı ekonomik teröre teslim oldu