Kategoriler

Ağrı04Haber

Herkese çay,vekilime çift elmalı nargile

14 Mayıs 2023 seçimlerine hazırlanan AKP adayları semaver çayı nostaljisi yaşayarak sürdürdükleri propaganda çalışmaları ve her geçen gün oluşan tepkilerle yenilgiyi kabul etmiş ve şimdiden havlu atmış gibi görünüyor.

Ağrı’ya geldiği günden beri üstten tavırları ile yöre halkına yabancılığını her geçen gün biraz daha belirgin fotoğraf kareleri ile sergilemeye devam eden AKP Ağrı 1. Sıra adayı Ruken Şahin Kilerci ,Erdoğan’ın asrın seçimi dediği ve yeni bir yüzyıl sloganı ile başlattığı seçim çalışmalarına ket vurmaya devam ediyor.

AKP’ye yakınlığı ve hatta emrinde olduğu bilinen sivil toplum örgütlerine ziyaretler gerçekleştiren AKP Ağrı Milletvekili adayları rakiplerinin kapı kapı dolaştığı seçimde kendilerine yakınlığı ile bilinen STK’nın bahçesinde semaverde çay keyfi yapıyor.

AKP 1. Sıra adayı Ruken Kilerci ve 2. Sıra adayı Abbas Aydın’ın semaver keyfi partileri leyhine sahaya çıkacak olan gençlerin hareket alanını da daraltmaya devam ediyor.

A protokol seçim çalışmaları yapan Kilerci’nin hane ziyaretlerinde kapısını çaldığı isimlerin AKP yöneticilerinin evleri olması da zihinlerde bu nasıl bir seçim çalışması sorusuna neden oluyor

Kapakta gördüğünüz fotoğraf kareside Kilerci’nin seçilmeden uygulamaya koyduğu A protokol çalışmaları ve kente ne kadar yabancı olduğunun da sosyal medya hesaplarında tescillenmiş resmi oldu.

940 sosyal medya takipçisi ve tamamı önceki gün açılmış olan trol hesaplarla Ağrı’da seçim kampanyası yürütecek olan AKP’nin 7 Haziran 2015 seçimlerinde yaşanan hezimetten daha büyük bir hezimet yaşayacakları tahmin ediliyor.

AKPadaylarının seçim kampanyasının bundan sonraki durağınında nargile keyfi olması bekleniyor.

Yorumlar

Bavi Deyyar . 1 Yıl Önce

Hdp nin küçücük minibüsü bile tüm Ağrıyı inletiyor çoşturuyor. . Vekil Nejla Demir Minibüste geziyor.. Bunlar konvoy geziyor birde protokolde var ama tık yok..

Yawo ne istiyon gariban (!) Lardan 1 Yıl Önce

Adamların umurunda değil seçim mecim kazanmak, hepsinin altı kuru , cepleri dolu, kim bu listeyi yaptıysa o düşünsün, yıpranmış umutsuz sırasına rağmen savcı sayan İzmir'de kapı kapı dolaşıp oy istiyor, adam bu gayreti ile Ağrı'da 1 vekil alırdı

Daha Fazla Haber
AĞRI
602 Kez Görüntülendi.
Halef Keklik'in Acı Günü
GÜNDEM
994 Kez Görüntülendi.
Kilis'i Havan Topuyla Vurdular
AĞRI
1355 Kez Görüntülendi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Değerli
AĞRI
5031 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Sezon Finalini Fırat Mahallesinde Yapıyor
AĞRI
2752 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Trafik Kazası 1 Ölü 9 Yaralı
AĞRI
2286 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 13 Ekim 2024
AĞRI
4302 Kez Görüntülendi.
Hatay’da öldürülen işçilerin cenazeleri Ağrıya gönderiliyor
AĞRI
6122 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır, Ağrı Kavgasında 3 Ağrılı İşçi Öldürüldü
AĞRI
3856 Kez Görüntülendi.
Ağrı'ya Giriş Çıkışlar Yasaklandı
AĞRI
521 Kez Görüntülendi.
Şampiyon Engel Tanımıyor