Son günlerde yaptığı açıklamalarla kamuoyunu meşgul eden ismin Yeşil Sol Parti Ağrı Milletvekili adayı olması netleşti.
Kapatılma davasının 11 Nisanda görüleceği için Yeşil Sol Parti listelerinden seçime giren HDP Ağrı Milletvekili Listeleri sır gibi saklanıyor.
Listelerin kesinleşmediği YSP de bugün sabah saatlerinde Doğubayazıt ilçe başkanı Gönül Öztürk’ten adaylık başvurusu için dosya istendiği iddia ediliyor.
2 erkek 2 kadın adayın gösterileceği YSP Ağrı listesinde mevcut milletvekillerinden Berdan Öztürk ve Dilan Dirayet Taşdemir’in yer almayacağına kesin gözüyle bakılırken Abdullah Koç’un da listede şans bulmasının güç olduğu iddia ediliyor.
YSP de listede ismi olduğu kesinleşen tek adayın şu ana kadar Ağrı eski Belediye Başkanı Sırrı Sakık olduğu biliniyor.
Karslı 2 Yıl Önce
İhsan Yenigün bu yolda emek verip hak eden isimlerden
İsimsiz 2 Yıl Önce
Kesinlikle birinci sıra sırrı Sakık ikinci sıra ihsan Yenigün 3 sıra hazal arasa verilmelıdrd hepside iyidır
Hcjfjfjjfj 2 Yıl Önce
Umarım adaletsizlik yapmazlar ve bu yolda emek veren insanlara verirler umarım
Başın yildiz 2 Yıl Önce
Ysp 4/4 Allahın izniyle