Kategoriler

Ağrı04Haber

Ağrı da HDP -AK Parti İttifakı Deşifre Oldu

Halk içinde ve kameralar karşısında birbirlerine en galiz hakaretleri yapmaktan imtina etmeyen AKP ve HDP'nin ortak tavır takındığı ve ittifak halinde oldukları bir kez daha gözler önüne serildi

Akp Hdp ittifakı gerçek yüzünü gösterdi
AKP ve HDP’nin halka  hizmet  karşısındaki şer ittifakı gün yüzüne çıktı.
Ağrı’nın Doğubayazıt ilesinde AKP VE HDP li belediye meclis üyeleri ittifak halinde kol kola girip Doğubayazıt Belediye Meclisinde oylamaya sunulan 2022 faaliyet raporu için ret oyu kullanarak birlikteliklerini bir kez daha gözler önüne serdiler.
Halka hizmet etmek şiar ve şuurunda 5 arkadaşı  ile partisinden istifa ederek Doğubayazıt tarihinin en verimli ve başarılı çalışmalarına imza atan Yıldız Acar ‘ın 2022 faaliyet raporu AKP ,HDP ittifakı tarafından reddedildi.
Her fırsatta birbirlerini karşılıklı olarak terörist ve hırsız diye yaftalayan iki parti üyesi encümenlerin Doğubayazıt’a hizmetin önüne geçmek adına sergiledikleri  ortak irade ile  gizli ittifakları deşifre olurken,dertlerinin Doğubayazıt olmadığı şahsi ve  parti menfaatleri noktasında her türlü hakarete rağmen bir araya gelebildikleri bir kez daha görülmüş oldu.
Üst düzey yönetimlerinin medyada sürekli olarak birbirleri aleyhine verdikleri demeçlerin ve yapılan açıklamaların görmezden gelindiği Doğubayazıt’ta ki tablo şahsi hesapların kurumsal kimliklerin çok üstünde olduğunuda ortaya çıkardı.
AKP’nin terörist olarak yaftaladığı 12 HDP li Belediye Meclis Üyesi ile HDP’nin hırsız olarak afişe ettiği 5 AKP Belediye Meclis Üyesi Doğubayazıt’ın aleyhine gelişebilecek her türlü işte rahatça bir araya gelebileceklerini ve önceliklerinin geri kalmış bir kentte toplumsal sömürü ve goygoycu kavgası ile siyaset yapmak olduğu görülmüş oldu.
Türkiye^nin en iyi hizmet üreten kantsel kalkınma ile birlikte kültürel ve sportif alanda gelişim adına bir çok ilke imza atan dezavantajlı gurupların her ihtiyacının karşılanmasına yönelik sürekli proje üreten bir belediyecilik karşısında mağlup oldukları hissindeki Doğubayazıt Belediye Meclis üyesi HDP,AKP ittifakının raporu reddine ilişkin hiçbir gerekçe sunmaması ve hiçbir açıklama yapmaması da şer ittifakının gerçek niyetini ortaya koymuş oluyor.

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
363 Kez Görüntülendi.
Bölge Birincisi Olan Ağrı Bilim ve Sanat Merkezi Türkiye Finallerine Katılmaya Hak Kazandı
AĞRI
2854 Kez Görüntülendi.
Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörlüğüne Prof Dr.İlhami Gülçin Atandı.
AĞRI
2498 Kez Görüntülendi.
Jandarmanın Çalışmaları Sonuç Verdi Kayıp Genç Sabah Saatlerinde Bulundu
AĞRI
4389 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Hayatından Endişe Edilen Kayıp Genci Arama Çalışmaları Devam Ediyor
AĞRI
1074 Kez Görüntülendi.
Ağrılı Sporcu Hamza Yerlikaya Türkiye Şampiyonu Oldu
AĞRI
1623 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediye Başkanı Aras Yaz Sezonu Çalışmaları İçin Sahaya İndi
AĞRI
1535 Kez Görüntülendi.
Ağrı Valiliği'nden Nazar Eslem Naz Açıklaması
AĞRI
2503 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kaybolan 19 Yaşındaki Genç Kızdan Haber Alınamıyor
AĞRI
3036 Kez Görüntülendi.
Hacı Halil Kaya Hayatını Kaybetti
AĞRI
3269 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Kaza 10 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti