Kategoriler

Ağrı04Haber

Buz gibi suya girdi: Yaşadığımı hissediyorum!

Bir döneme damgasını vuran sonra da tasarımcılığa geçen ünlü model Helena Christensen, buz gibi suya girdi. 52 yaşındaki model, bunun hem sağlıklı hem de formda kalma sırlarından biri olduğunu anlatmıştı.

KÖPEĞİ KUMA DA ONU İZLEDİ
52 yaşındaki Christensen, köpeği Kuma kendisini karların üzerinde durup izlerken, buz gibi nehir sularına kendini bıraktı. O anlarda çekilen videolarını da sosyal medya hesabından paylaştı.

Bir çocuk annesi Christensen'in bu paylaşımlarına ünlü ve ünsüz takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı. Meslektaşı Paulina Porizkova "Senin yerinde olmak isterdim" diye yorum yaptı. Christensen de ona "Benimle birlikte orada olmaya ne dersin?" diye yanıt verdi.

'HASTA OLMAKTAN KORMUYOR MUSUN?'
Bir takipçisi Helena Christensen'e "Hasta olmaktan korkmuyor musun?" diye sorarken bir başkası da "Birçok insanı buz gibi havada suya girerken görüyorum. Bunun faydaları neler?" diye yazdı.

KÜÇÜK ÇOCUKLAR İÇİN DE UYGULANIYOR
Helena Cristensen'in uyguladığı bu kısa süreliğine soğuk suya dalma ritüeli Rusya, Çin gibi bazı ülkelerde yapılıyor. Küçük çocuklar için de denenen bu yöntemin, ünlü modelin de değindiği gibi bağışıklık sistemi ve metabolizma üzerinde olumlu etkileri olduğu belirtiliyor.

 Bir başka takipçisinin "Çok güzel! Ama bu senin sağlığına nasıl etki ediyor?" sorusuna da Christensen bu uygulamanın metabolizmayı hızlandırıp yağ yaktığını, bağışıklık sistemini güçlendirdiğini, kan dolaşımını artırdığını ve stresi önlediğini yazarak yanıt verdi.

DOĞAYLA BÜTÜNLEŞMEK FORMDA KALMANIN SIRRI
Helena Christensen, 2019 yılında verdiği bir röportajda, yıllara meydan okuyan formunu korumak için sağlıklı beslenmenin yanı sıra çok çeşitli egzersiz disiplinleri uyguladığını da anlatmıştı.

Modellikten tasarımcılığa geçen Christensen, sağlıklı ve formda olmak için doğa ile bütünleşmek gerektiğini de eklemişti.

'YAŞADIĞINIZI HİSSEDİYORSUNUZ'
Christensen "Okyanusta yüzmek, denizde ya da gölde yüzmek, doğa yürüyüşleri, ağaç kesmek egzersiz yapmanın en iyi yolları. Çünkü bu durumlarda kendinizi egzersiz yapıyor gibi hissetmiyorsunuz. Bunları yaparak yaşadığınızı hissediyorsunuz" demişti.

KIR EVİ DİLLERE DESTAN
Helena Christensen, buzlu su dalışlarını New York'un güneydoğusunda bulunan Catskill dağlarındaki kır evinin yakınlarında bulunan nehirde gerçekleştirdi. Model, yıllar önce satın aldığı bu evde çekilen fotoğraflarını da sık sık sosyal medya hesaplarından paylaşıyor. Christensen'in, New York'taki apartman dairesinden iki saat uzaklıkta bulunan bu kır evinden yaptığı paylaşımlar da takipçilerinin ilgisini çekiyor.�Koronavirüs pandemisi nedeniyle sosyal izolasyonda olan Christensen zaman zaman New York'taki evine gitse de vaktinin büyük bölümünü bu dağ evinde geçiriyor. Podyumlardan emekli olduktan sonra tasarımcılığa başlayan Christensen, yeni koleksiyonunu da bu evde hazırladı.

Kaynak:

Hürriyet

Yorumlar

Daha Fazla Haber
AĞRI
752 Kez Görüntülendi.
Halef Keklik'in Acı Günü
GÜNDEM
1008 Kez Görüntülendi.
Kilis'i Havan Topuyla Vurdular
AĞRI
1373 Kez Görüntülendi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ali Ekber Değerli
AĞRI
5102 Kez Görüntülendi.
Ağrı Belediyesi Sezon Finalini Fırat Mahallesinde Yapıyor
AĞRI
2766 Kez Görüntülendi.
Ağrı'da Trafik Kazası 1 Ölü 9 Yaralı
AĞRI
2290 Kez Görüntülendi.
Bugün Ağrı da Nöbetçi Eczaneler 13 Ekim 2024
AĞRI
4312 Kez Görüntülendi.
Hatay’da öldürülen işçilerin cenazeleri Ağrıya gönderiliyor
AĞRI
6133 Kez Görüntülendi.
Diyarbakır, Ağrı Kavgasında 3 Ağrılı İşçi Öldürüldü
AĞRI
3869 Kez Görüntülendi.
Ağrı'ya Giriş Çıkışlar Yasaklandı
AĞRI
523 Kez Görüntülendi.
Şampiyon Engel Tanımıyor