Örnek ve Vizyoner Müdür

Güzel şehrim,umudumun umduğu,hayallerimin gerçeğe dönüşmesini dilediğim memleketim.. Merhaba hepinize..

Örnek ve Vizyoner Müdür

Geçtiğimiz günlerde Ağrı Kültür Eğitim Turizm Gençlik Derneğimiz(Aket) ile,Ağrı Gençlik ve Spor İl müdürlüğüne atanmış Ahmet Çelebi’ye gecikmeli de olsa hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Nezaket dolu bir karşılama sonrasında oturmamız için buyur edildik.

“Hiç kimse kötü doğmuyor” diye söze başladı,müdür bey.

Kötülüğün bir insanın fıtratında olmadığını,zaman içerisinde çevresel faktörlerle birlikte harmanlandığını,her bireyin içinde mutlak iyilik barındırdığını,bizlere düşen en büyük sorumluluğun spor ve diğer aktivitelerle gençlerimizin,hem çevresel değişimine katkı sunmak hem de zaman geçirebileceği sosyalleşeceği alanları onlara tanımak olduğunu söylemişti.

Daha sonra ailesini Ağrı’ya getirdiğini ve burada yaşamaya başladıklarını anlattı. 

Belki yazıyı okuyanlar,ee ne var bunda diye soracaklardır.

Sevgili okurlar,böylesi bir durum bu şehir adına pozitif bir kazanım. 

Neden mi?

Ahmet Müdür,ailesini buraya getirerek bizlere bir şeyler anlatmak istiyor.

“Ben Ağrıyı ve Ağrı gençliğini önemsiyor ve benimsiyorum”diyor..

Bu durum, şehir için aidiyet duygusunu ön plana çıkardığını ve adanmışlığını gösteriyor.

Hafta sonları her aile babası gibi,kendisi de Erzurum’a ailesinin yanına gitmek zorunda kalacaktı. Ama Müdür bey bu durumu şehrimiz için kazanıma çevirip,zamanını ve enerjisini şehir için kullanmak ve gençlerimize daha çok nasıl hizmet edebilirimin yollarını aradığını gösteriyor.

Özellikle sporun içinden geliyor oluşu,ebeveyn ve sporcu alanına hakim olmasıda bizleri gençlerimiz adına ümitvâr kıldı.

Çünkü sporun içinden gelmeyen,haliyle aile ve sporcu psikolojisinden bi haber onlarca yöneticiye,hep birlikte şehir olarak şahitlik ettik.

Muhabbet koyulaşmıştı,derken bir parti çay daha ikram etti bizlere..

Müdür beyin adanmışlık kimliğinin yanısıra ortaya koymuş olduğu vizyonel tavrıda bizleri hoşnut kılmıştı.

Ağrı ilimizde bütün branşları olduğu büyük bir sporcu fabrikası kurmak istediğini,böylesi bir tesisi Türkiye çapında konaklanabilecek ve diğer illerden gelen sporcuların ve hocalarının kamp yapacağı bir çalışmadan bahsetti.

Ayrıca böylesi bir çalışmanın şehrimize katma değerinin yüksek olmasının yanında,Türkiye çapında spor kenti olabilmenin de kapılarını aralayacağını ve Ağrı İlimizin ses getireceği bir çok oluşuma ev sahipliği yapabilmesi yolunda atılımlar gerçekleştirileceğini dile getirdi.

Dedim ya muhabbet koyu bir şekilde  ilerlerken,yaz okullarına olan ilginin ve kurumunuzun geri dönüt olarak almış olduğu verimliliğini sordum.

Bizlere sunmuş olduğu istatistiksel verilerle,yaz okulllarında ki verilen hizmet kalitesinin çok verimli bir şekilde gerçekleştiğine bizzat şahit olduk.

Gerek il içinde gerekse ilçelerimizde çokça ses getireceğini düşündüğümüz müdür beye,naçizane bizler de bir kaç öneride bulunduk.

Hemen yanı başında duran not defteri ve kalemini eline alarak,gelen her fikri önemsiyor olduklarını da bizlere göstermiş oldu.

Ağrılı gençlerimizin,GSB spor okullarında,almış oldukları çeşitli spor aktiviteleri ve çeşitli eğitsel oyunlar,gelişim bazlı değerlendirildiği zaman gençliğimizin emin ellerde olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

Evet sevgili Ağrılılar. Nasıl ki iyiliğin paylaşıldıkça çoğaldığına inandıysak,şehrimize hizmet eden insanlarında paylaşıldıkça ve takdir edildikçe çoğalacağına inanıyoruz.

Aynı şekilde Ahmet Müdür’ün çalışkanlığını, özverili ve şehre olan adanmışlığının diğer kurum müdürleri tarafından da örnek alınması gerektiğini düşünüyorum.

İlimiz adına Müdür beyi yakın takibe aldığımızı,bundan sonra ortaya koyacağı hizmetleri siz değerli halkımızla paylaşacağımızı belirtmek istiyorum.

Ne diyelim ki müdür bey.. Biz Aket derneği olarak sizlerin yanındayız. Siz yeter ki bu azminizi ve şevkinizi yitirmeyin. Biz bu şehrin gençleri olarak,elimizi değil bedenimizi taşın altına koymaya hazırız.

Bir sonraki yazımızda görüşmek umuduyla,sporla kalın..

YORUM EKLE