MİLLETİN VEKİLLERİNE AÇIK MEKTUP!

O yüzden, tüm Siyasi Partilere, STK'lara, Basına ve halkımıza çağrıdır.

MİLLETİN VEKİLLERİNE AÇIK MEKTUP!

Değerli Milletvekilleri,

Bu Ülkenin bir ferdi olarak beni/bizi temsil eden siz milletvekillerine açık çağrımızdır! Sizler bu milletin vekillerisiniz. Bizler verdiğimiz reyler ile sizleri memleket, millet ve ümmet adına doğru ve hayırlı işler yapmanız için vekil tayin ettik.

Sayın Vekillerimiz! Yıllardır Filistin'de kan döken işgalci İsrail’e destek vermek için Türkiye’den gidip Gazzeli kardeşlerimizi katleden savaş suçlularının vatandaşlıktan çıkarılmasını öneren yasa teklifi mecliste sizler tarafından oylanacak. Sizlerden talep ve beklentimiz hedefte Türkiye'nin de olduğu bu işgal ve vahşete sahip olduğu çifte vatandaşlık statüsünü kullanarak Gazze’ye gidip kadınları, çocukları katleden canilerin Ülkeye rahatça geri dönmelerini engellemenizdir. Bizler insanlık düşmanı Siyonistleri vatanımızda istemiyoruz.

Değerli Milletvekilleri,

Unutmayın! Siyasi partinizin çıkarları için değil, seçildiğiniz ilin, temsil ettiğiniz ülkenin ve vekâletini aldığınız halkın çıkarları için o koltuklarda oturuyorsunuz!

Ve unutmayın ki bugün sahip olduğunuz makamlarda kalıcı değilsiniz, sizden önce gelip geçenler gibi sizler de bir gün o koltukları bırakıp gideceksiniz.

O halde! Gelin bugün fırsat elinizdeyken bulunduğunuz makamı ve elinizdeki imkânı iyi ve doğru işlere hizmet etmek için kullanın. Böylece hakkın rızasını ve halkın duasını almış olacaksınız. Bu nedenle siz milletvekillerinin tarihsel bir sorumlulukla yüz yüze olduğunu belirtmek isteriz.

Hangi partiye veya gruba mensup olursanız olun, elinizi vicdanınıza koyarak bu oylamaya destek vermeniz, hem ahiretiniz hem de insani tüm değerler adına önemli bir şahitlik olacaktır. Böylece aylardır süren bu katliam karşında sizden beklenen “somut bir adım” atmış olacaksınız. Aksi durumda hem katledilen bunca mazlum insanın, hem de tarihin önünde hep suçlu kalacaksınız.

Ayrıca şunu da unutmayın ki! Hangi parti ya da milletvekili, aylardır süren bu katliam ve soykırıma rağmen bu önergeye ret oyu verirse vicdan sahibi tüm insanlar nezdinde “Katil İsrail’in dostu” kabul edilecektir.

O yüzden, tüm Siyasi Partilere, STK'lara, Basına ve halkımıza çağrıdır.

Gelin hep birlikte #ÜlkemdeSiyonistİstemiyorum diyerek;

1. Siyonizm ve İsrail propagandasının suç kapsamına alınması,

2. Çifte pasaportlu olup İsrail işgal ordusu saflarında soykırım suçu işleyenlerin vatandaşlıktan çıkarılıp yargılanması için destek olalım.

Lütfen bu duyarlılığı arttırıp daha geniş kitlelere ulaştırabilmek için tüm dijital platformlarda destek verelim.

Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2024, 10:02
YORUM EKLE