İki Çocuk Annesi Kadın Kızıyla Birlikte Toprağa verildi

Taziyesine geldikleri dedeleriyle aynı mezarlığa gömüldüler.

İki Çocuk Annesi Kadın Kızıyla Birlikte Toprağa verildi

Vefat eden dedesinin taziyesi için ‘Uşak’tan gelen genç kadın meydana gelen trafik kazasında 1 yaşındaki kızı ile birlikte yaşamını yitirdi.

Ağrı’nın Diyadin İlçesi Dalören Köyü nüfusuna kayıtlı Yılmaz ailesinin fertleri 3 gün önce kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Ak Parti Ağrı Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Abdurrahman Yılmaz’ın taziyesi için Ağrı’ya gelen araç Eleşkirt ilçesi Sarıcan Köyü mevkinde trafik kazasına karışmış yaşanan feci kazada 4 kişi yaşamını yitirmişti.

Kazada yaşamını yitiren Veysi Yılmaz, iki çocuk annesi Müjde Atlı ve bebek Asena Atlı’nın Merhum Muzaffer Yılmaz’ın torunları olduğu ve dedelerinin cenazesine katılmak için geldikleri Ağrı’ya geldikleri bilgisi edinlildi.

Eleşkirt Sarıcanda yaşanan kaza sonrası yaşamını yitiren Veysi Yılmaz,Müjde Atlı ve Asena Atlı’nın Diyadin’in Dalören Köyünde toprağa verildiği öğrenildi.

Kaza nasıl olmuştu ;

V.Y'nin kullandığı 64 ACF 154 plakalı hafif ticari araç Ağrı-Erzurum kara yolunun Eleşkirt ilçesindeki Sarıcan köyü mevkisinde C.Ü. yönetimindeki 23 AAR 621 plakalı minibüsle çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçlarda sıkışan yaralı 6 kişiyi kurtardı, 1 yaşındaki A.A'nın ise kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Ambulanslarla Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan M.A. ise burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaşamını yitiren 1 yaşındaki A.A ve M.A’nın cansız bedenlerinin otopsilerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yine kazanın yaralanan ve Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan 3 kişi hastanede yapılan ilk müdahalenin Erzurum’a sevk edilirken, durumları kritik olan 2 yaralının ise Ağrı’da ameliyata alındığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, 19:01
YORUM EKLE
YORUMLAR
Halit Oğuz
Halit Oğuz - 5 ay Önce

Cenabı Allah tan rahmet ailelerine sabır versin

SIRADAKİ HABER