Hazal Aras Yapılacak Olan Parkların Görselini Paylaştı

Çalışmalarını aralıksız sürdüren Ağrı Belediyesi Fırat Mahallesinde hayata geçirilecek olan park projesinin görsellerini paylaştı.

Hazal Aras Yapılacak Olan Parkların Görselini Paylaştı

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras ; Halkımızın ihtiyaçları doğrultusunda yaşanabilir bir kentin inşası için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.Halkımızla yaptığımız toplantı ve görüşmeler sonrası ihtiyaçları öncelik sıralamasına göre hayata geçirmeye devam ediyoruz.

Çocuklarımızın güzel ve güneşli günlere uyanacağı Ağrı hayalimizi onların olmaz sa olmazı yaşam alanları olan parkları daha kullanılabilir ve konforlu bir hale getirmekle yetinmeyip halkımızın nefes alacağı parkların inşasına da bu hafta içinde başlıyoruz.

Aras Fırat Mahallesi Rol Sitesi olarak bilinen bölgede yaptığı ziyaret sonrası belirlenen alana inşa edilecek parkın projesini de paylaştı.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras; onlarca yüzlerce konutun ve binlerce çocuğun oyun alanlarına erişebilmek için çevre yolunu aşmak zorunda olduğu bu bölgede üzücü hadiselerin önüne geçmek için ivedilikle hayata geçirilmesi gereken bir projenin startını vermiş olmanın mutluluğunu yaşıyor Rol Sitesi Parkı ile birlikte bu çalışma döneminde 3 tane daha parkın yapımını tamamlamak için yoğun gayret sarf ediyoruz,dedi.

Aras Fırat Mahallesine inşa edilecek olan parkın görselini

‘’“Ağrı’da yeni park alanları yapıyoruz”

Ayaklar çimlere,

Gözler ağaçlara,

Yüzler güneşe

Çocuklar oyun oynasın.

Fırat mahallesi rol sites içerisinde; çocuk oyun alanı, futbol ve voleybol sahası, dinlenme alanları ve fitness alanları yapıyoruz.’’ İfadeleri ile paylaştı.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrılı
Ağrılı - 2 ay Önce

Allah aşkına niye her gelen Fırat mahallesine bişeyler yapıyor Ağrı’da bir tek Fırat mahallesi mi var kazım Karabekir hürriyet Fatih mah vs buralara da bi park yapın bişeyler yapın yazık burada oturanlara

Ali aslan
Ali aslan @Ağrılı - 1 ay Önce

Oyu diğer mahallelerden alacaksın parkı Fırat Mahallesi'nde yapacaksın. Yuh

Karaköse
Karaköse - 2 ay Önce

Yazıklar olsun size. Her gelen Fırat Mahallesine, şehrin batısına yatırım yapıyor. Birdahaki seçimde hangi yüzle diğer mahallelerin halkından oy isteyeceksiniz. Sakın oy için gelmeyin. Millet tekmeyi vurur seçimde merak etmeyin. Gidin Fırat mahallesi sizi kurtarsın.

KA PERE
KA PERE - 2 ay Önce

TU XWAŞ DIVEJİ, LE KA PERE

Turan Dursun
Turan Dursun - 2 ay Önce

Murat mahlesinede bir el atsaniz çok iyi olur

Agrili
Agrili - 2 ay Önce

Teşekkürler başkan hanım. Yıllardır her gelen belediye başkanı gelip gelip söz verip yapmadığı parkı siz yapıyorsunuz helal olsun ne diyelim

Abdullah Durak
Abdullah Durak - 2 ay Önce

Başarılar diliyorum Hazal başkan

SIRADAKİ HABER