Hazal Aras saha çalışmalarını yerinde inceledi

Aras mazbatasını aldığı günden beri saha çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ediyor.

Hazal Aras saha çalışmalarını yerinde inceledi

5 Haziran tarihinde Ankara’da gerçekleştirilen Belediyeler Birliği seçimleri için Ankara’ya giden Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras kente dönüşünde hemen sahaya inerek çalışmaları yerinde inceledi.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras ilçe garajında yaptığı incelemeler ve esnafla görüşmeler sonucunda yapılacak olan çalışmaları basınla paylaştı.

Aras ; İlimizin sorunlarını halkımızla istişare ederek çözmeye devam ediyoruz. İlçe otogarımızın bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Esnaflarımızın sorunlarını dinledikten sonra hızlı bir şekilde yürütülen çalışmalar kapsamında; İlçe otogarının çatısı yenilenerek, otogar çevresine çöp konteynerleri konuldu.

Bundan sonraki süreçte de Otogar çevresine kamelyalar konularak, peyzaj çalışmaları yürütülecek.Bu kenti birlikte yaşanılır kılma çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz,dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Admin
Admin - 3 hafta Önce

Halk sizi seçti halkın yarasına melhem olun ama olmuyorsunuz diyer partilere nazaran kapınıza geleni boş çevirmeyin ben boş döndüm kendi kendime lanet ettim .

Vatandaş
Vatandaş - 2 hafta Önce

Anıtın önündeki şelaleyi bile bile kapatmışlar, Şeyh Edebali yanındaki parkın sülalesini de belediye kışın söküp yazın takiyordu şimdi bırak şelaleyi park 2 ayda harabeye döndü bakımsızlıktan

SIRADAKİ HABER