Doğubayazıt Belediyesi Uzay Araştırmalarını Bitirdi ’’Gökyüzüne Çadır Çekecekler’’

Doğubayazıt Belediyesi yıldızları sökmek için uzay araştırmalarına başladı.

Doğubayazıt Belediyesi Uzay Araştırmalarını Bitirdi ’’Gökyüzüne Çadır Çekecekler’’

Doğubayazıt Belediyesi Çözümü Gökyüzüne Çadır Çekmekte Buldu

31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinde dem Parti’nin kazandığı Doğubayazıt Belediyesi aradan geçen yaklaşık 50 günlük sürenin ardından kent mobilyalarını sökerek işe başladı.

Geçen 50 günlük sürede muhtemelen Yıldızları sökmek için uzay araştırmaları yapan Doğubayazıt Belediyesi bunun mümkün olmadığını görünce kent mobilyalarında ki yıldızları sökmek için kolları sıvadı.

2019 yılında dönemim HDP Belediye Başkanı seçildikten bir süre sonra partisinden istifa ederek görev süresini bağımsız olarak tamamlayan Doğubayazıt eski Belediye Başkanı Yıldız Acar tarafından Avrupai bir görünüm kazandırılan Doğubayazıt yaşanabilir bir kent olmakla birlikte modern kent mobilyaları ile estetik bir görünümde kazanmıştı.

2024 Yerel seçimlerinde bağımsız olarak yeniden belediye başkan adayı olan Yıldız Acar yaklaşık 7000 ( yedibin ) oy alarak Doğubayazıtlıların teveccühüne mazhar olmuş ve iktidar partisini de yüzde yüz fark atarak geride bırakmıştı.

Acar’ın başarısı karşısında öfkesi dinmeyen DEM Partili Doğubayazıt Belediyesi her köşe başında bir eser bırakan başarılı Belediye Başkanı Yıldız Acar ismini unutturmak adına ilçedeki kent mobilyalarından ve aydınlatma direklerinden YILDIZ figürlerini sökmeye başladı.

Vatandaşlar tarafından esefle karşılanan bu uygulama sonrası haber merkezimize ulaşan vatandaşlar ‘’ilçenin üstüne çadır çekilmesinden’’ endişe ettiklerini dile getirdi.

Sürekli olarak barış mesajları içeren açıklamalar yapan DEM Partili Doğubayazıt Belediyesinin bu uygulamasının siyasi nezaketten uzak beyhude bir çalışma olduğu da gelen tepkilerle gözler önüne serilmiş oldu.

Doğubayazıt Belediyesinin İsmail Beşikçi Caddesi ve Nuh’un Özgürlük Parkında parke taşları ile yerlere nakşedilmiş yıldızların sökülüp sökülmeyeceği de merak konusu oldu.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2024, 21:56
YORUM EKLE
YORUMLAR
Mehmet Koç
Mehmet Koç - 1 ay Önce

ELEŞTİRİDE SINIR YOK
Günümüz siyasi arenasında, bir önceki başkanın icraatlarını gölgede bırakma ve hatta unutturma çabaları, iktidara yeni gelen yönetimlerin sıkça başvurduğu bir strateji haline gelmiştir. Bu durum, yalnızca yerel yönetimlerde değil, ulusal düzeyde de sıklıkla gözlemlenmektedir. Peki, bu stratejiler hangi yollarla uygulanıyor ve toplum üzerinde nasıl bir etki yaratıyor? Sonuç olarak, bir önceki başkanın hizmetlerini unutturmak için kullanılan bu stratejiler, siyasi oyunların kaçınılmaz bir parçası haline gelmiştir.

Fahrettin tutenk
Fahrettin tutenk - 1 ay Önce

Sozde eski belediye yoneticisi yildiz
Sehir merkezini ve sehire bagli hizmeti hep goz boyamasi isler le ugrasti ismi yildiz diye sehirin carsi caddesine yildiz resmi aydinlatma direklerine yildiz resmi koyarak adeta dalga gecmis gibi bi bir hizmet gosterisi yaparak kendisini reklam gosterisi gorunumunu gosterdigini yapmistir bazi kesimler ve halk bunu reklam gorunumlu gosterisi bir hizmet olarak goruyor
Sanki belediye deyilde cocuk oyuncagi gibi
Pankart asilmi turkitede tek borcsuz belediye diye
Oysa belediyeye ait elektrik ve su borcu yok borcsuz belediyeyi dite halk anlamis
Turkiyede belediye binasi olmayan tek yer dogubeyazit belediyesi
Yildiz denen sahis dogubeyazita en faydasiz ve gereksiz bir yonetici olarak kayitlara gecti

Rakun0442
Rakun0442 - 1 ay Önce

Motiflerden ne hayır gelmiş belediye başkanı olacak

Bazid04
Bazid04 - 1 ay Önce

Belediye başkanımızın eline sağlık artık her yerde yıldız görmekten yıldızdan soğudum. Işıklandırmalar hep yıldız, yolar yıldız, peysaj alanlarinda yıldız, bu birazda abartı yani anladik tamam ismin yıl dızdir senin

izmirden ağrılı
izmirden ağrılı - 1 ay Önce

ne haber

Serhat aydın
Serhat aydın - 1 ay Önce

Yorum

SIRADAKİ HABER