Doğubayazıt Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı

Doğubayazıt Belediyesi kadınlar gününe özel yaptığı kutlama ile gönülleri fethetti.

Doğubayazıt Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı

Doğubayazıt Belediyesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nü çeşitli etkinliklerle kutladı.

Doğubayazıt Belediyesi önünde toplanan kadınların, Doğubayazıt Belediye Başkanı Yıldız Acar'ın da katılımı ile “erbane” gurubu eşliğindeki başlattığı yürüyüş ile start alan  8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinlikleri yol güzergahında vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılandı.

Başkan Acar'ın da yöresel kıyafetlerle eşlik ettiği yürüyüş geçtiğimiz yıl tamamı kadın esnaflardan oluşan ''Kadın Emek Çarşısına'' kadar devam etti.

Katılımcılar buradan kendilerini bekleyen araçlarla programın düzenleneceği  Şehit Muhammet Fatih  Safitürk spor komplekselerine geçtiler.

Başkan Yıldız Acar'ın çoşkuyla karşılandığı kutlamalarda,Acar katılım sağlayan  misafirleri ile tek tek ilgilenerek gönüllerine dokunmayı başardı.

Erbane gurubunun gerçekleştirmiş olduğu muhteşem müzik ziyafeti ile birlikte yerel sanatçılarında yer aldığı kutlamada kadınlar halay ve zılgıtlarla gönüllerince eğlendiler.

Çeşitli ikramların yapıldığı program sonrası Doğubayazıt Belediyesinin günün anlamına ilişkin hazırlamış olduğu hediyelerde tüm misafirlere program sonrası takdim edildi.

Spor kompleksinin ardından program İshak Paşa Sarayı ve Doğubayazıt Kalesinde devam etti.

Burada Başkan Acar'ın da eşlik ettiği erbane ziyafetinin ardından katılımcılar balonları yaşanabilir bir dünya için gökyüzüne bıraktılar..

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER