AK Parti Ağrı İl Başkanını Arıyor

Ak Parti Ağrı il teşkilatında değişime gidecek mi? Parti müfettişleri kentte nabız yokluyor

AK Parti Ağrı İl Başkanını Arıyor

2024 Mahalli İdareler seçimlerinde yaşanan başarısızlıklar sonrası bir çok il teşkilatında değişime gidileceğinin sinyallerini veren Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamalarının ardından çalışmalarını sürdüren Ak Parti Genel Merkezi çeşitli aralıklarla illerde değişikliğe gidiyor.

Son olarak Mardin,Kahramanmaraş,Şanlıurfa ve Rize il başkanlıklarında değişimi açıklayan Ak Parti Ağrı’da da müfettişleri vasıtası ile nabız yoklamaya devam ediyor.

Edinilen bilgilere göre il teşkilatlarından bağımsız çalışan ve kentte bir takım ziyaretlerde bulunan Ak Parti Parti müfettişleri Ağrı’da ki çalışmalarında sona geldi.

AK Parti Ağrı İl Başkanı Avukat Orhan Güngör son basın toplantısında Ağrı’da bir değişiklik olması ihtimali sorulduğunda ‘’Görevimizin başındayız genel merkezimizin takdirinde bir konu bizler son dakikasına kadar görevmizi layıkı ile ifa etmekle mükellefiz Ağrı için çalışmalarımızı sürdürüyoruz’’ demişti.

Ak Parti Ağrı İl Başkanlığında değişimin yaşanıp yaşanmayacağı merakla beklenirken gündeme parti müfettişlerinin ziyaretleri bomba gibi düştü.

Bir çok sivil toplum kuruluşu ve kanaat önderlerine yapılan ziyaretlerde Ak Parti Eski Merkez İlçe Başkanı Latif Birgül ile birlikte 3 ismin daha sorulduğu ve bu isimlerin genel merkez tarafından araştırıldığı öğrenildi.

Sürecin nasıl işleyeceği henüz bir netlik kazanmazken Ak Parti cenahında isimlerin direk genel merkezden gelmesi üzerine itirazlar yükseliyor.

Kamuoyu tarafından il başkanlığına hazırlandığı bilinen bir çok ismin bu yaklaşıma nasıl bir tepki vereceği de merakla bekleniyor.

Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2024, 00:12
YORUM EKLE
YORUMLAR
Yıldırım
Yıldırım - 2 ay Önce

Bu saatten sonra kim gelirse gelsin değişen bir şey olmaz.

Vatandaş
Vatandaş - 2 ay Önce

Latif Birgül ilçe başkanı olduğunda ne yaptı şimdi ne yapacak ancak kendine ve yandaşlarına yaradı

Taksici
Taksici - 2 ay Önce

Ağrı yönetimi tamamen değişmeli hatta orda olanlara o parti binası da yasaklanmalı hırsız arsız doluu

Yasar yilma
Yasar yilma - 2 ay Önce

Okadar ağrıyı geriye götürdünüz
Ne kadar değişim yaparsanız yapın boş boş boş

Şimşek
Şimşek - 2 ay Önce

Aile şirketi olmuş

ali
ali - 2 ay Önce

BENCE HİÇ KİMSE OLMASIN AĞRI İL BAŞKANSIZ KALSIN DAHA İYİ OLUR EN AZINDAN TORPİL YAPIP KUL HAKINA GİRMEZLER AĞRIDAKİ KAMU KURUMLAR AİLE ŞİRKETİ OLMUŞ

Uğur
Uğur - 2 ay Önce

Bitirdiniz ağrıyı

Savcı sayan tek geçerim
Savcı sayan tek geçerim - 2 ay Önce

Kimse boşuna heveslenmesin, ağrının kurtarıcısı geliyor, kurak toprak suya hasret, Ağrı savcıya. Peh peh peh ..


SIRADAKİ HABER