Ağrılı Güreşçi Türkiye Şampiyonu Oldu

Ağrı'ya altın madalya ile döndü.

Ağrılı Güreşçi Türkiye Şampiyonu Oldu

Eleşkirt Gençlik ve Spor İl Müdürülüğüne geldiği günden beri bir çok başarılı projeye imza atan Sabahattin Güzel’in ata sporu güreşe yönelik başlattığı alt yapı çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.

Güreş Antrenörü Adem Sahna’nın denetiminde çalışmalarını sürdüren Eleşkirt Güreş Takımı şampiyonadan Ağrı’ya altın madalya ile döndü.

26-28 Temmuz tarihleri arasında, Ankara’da, Taha Akgül Spor Salonu’nda gerçekleştirilen, 248 kulüpten 918 sporcunun katıldığı İsmail Demirci U13 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası sona erdi ve kupalar sahiplerini buldu.

Bugün sonuçlanan müsabakalar sonrası U13 Erkekler Serbest Güreş Türkiye Şampiyonası 34 kiloda yarışan Berat Çelik finalde karşılaştığı Söğütlü Erzurum Güreş Spor Kulübünden Utku Çağatay’ı yenerek altın madalyanın sahibi oldu.

Berat Çelik’in Türkiye Şampiyonu olmasının ardından sosyal medya hesaplarından kutlama mesajı paylaşan Eleşkirt Gençlik Spor İlçe Müdürü Sabahattin Güzel ;

‘’Bu mutluluğu bize yaşatan Antrenörümüz Adem Sahna ve tüm sporcuları kutluyoruz.’’ İfadelerine yer verdi.

Berat Çelik’in şampiyon olması üzerine Hocası Adem Sahna’da duygularını şu cümlelerle ifade etti. ;

‘’Sporcumu ve kıymetli ailesini tebrik ediyorum.Başta takımdaki abileri ve antrenman arkadaşları olmak üzere üstünde emeği olan herkesten Allah razı olsun. Dereceye giren ve katılım sağlayan tüm sporcularımla gurur duyuyorum hepsini alınlarından öpüyorum.’’

Berat Çelik’in başarısına Ağrı Valiliğide kayıtsız kalmadı.

Ağrı Valiliği yaptığı sosyal medya paylaşımında ;

‘’ 34 kg'da Türkiye Şampiyonu olan Ağrılı sporcumuz Berat ÇELİK'i tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Seninle gurur duyuyoruz.’’ dedi.

Güncelleme Tarihi: 30 Temmuz 2024, 18:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER