Ağrı Vali Yardımcısı Tuncay Karataş Oldu

Resmi Gazetede yayımlanan Kaymakamlar Kararnamesi ile Yusuf Beran Vuran'dan boşalan Ağrı Vali Yardımcılığı görevine Tuncay Karataş getirildi.

Ağrı Vali Yardımcısı Tuncay Karataş Oldu

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024/187 sayılı kararla Ağrı Vali Yardımcılığına yeni atama yapıldı.

Bir önceki kararname ile Ağrı Vali Yardımcılığı görevini yürüten Yusuf Beran Vuran Bayburt Vali Yardımcısı olarak görevlendirilirken Vuran’dan boşalan Ağrı Vali Yardımcılığına Kastamonu Cide Kaymakamı Tuncay Karataş getirildi.

Ağrı Vali Yardımcısı Tuncay Karataş Kimdir ?

29 Ekim 1988 tarihinde Ankara'da doğdu. 2013 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mülkiye) İktisat Bölümünden "Yüksek Onur Öğrencisi" olarak birincilikle mezun olan Karataş, 24 Temmuz 2017 tarihinde Bartın Kaymakam Adayı olarak memuriyete başladı. Aynı yıl, sırasıyla Sakarya ili Arifiye Kaymakamlığı ve Düzce ili Kaynaşlı Kaymakamlığında "Refiklik Stajını" tamamladı. 9 Kasım 2017 tarihinde İçişleri Bakanlığı tarafından yapılan görevlendirme ile Kütahya ili Hisarcık ilçesinde "Kaymakam Vekilliği" yaptı. 22 Kasım 2018 tarihinden itibaren "Yurtdışı Dil Kursu" kapsamında İngiltere Leicester Üniversitesi'nde 8 ay süre ile yabancı dil eğitimi alan Karataş, yurtdışı üniversite eğitimi süresince "Avrupa Birliğinin Geleceği" ve "Leicester Şehrinde Eğitim Hizmetleri" konularında da çalışmalar yaptı. 27.10.2019 tarihinden itibaren Doğankent Kaymakam Vekilliği ve 07.05.2020 tarihinden itibaren Doğankent Kaymakamlığı, 06.09.2021 tarihinde itibaren Bayramören Kaymakamlığı yapan Tuncay Karataş son olarak Kastamonu Cide Kaymakamlığı yapmıştır.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Aydın 04
Aydın 04 - 2 gün Önce

Allah hayırlı uğurlu etsin inşAllah

SIRADAKİ HABER