Ağrı Güne Kara Haberle Başladı 2 Ölü 5 Yaralı

Güne kaza haberi ile başlayan Ağrı'da yaralıların durumu ciddiyetini koruyor.

Ağrı Güne Kara Haberle Başladı 2 Ölü 5 Yaralı

Güne kaza haberi ile başlayan Ağrı’da endişeli bekleyiş sürüyor.Bugün saba saatlerinde Eleşkirt İlçesi Sarıcan mevkiinde yaşanan trafik kazasında 1 bebeğin olay yerinde yaşamını yitirmiş 6 kişide ağır yaralanmıştı.

Kaza bugün sabah saatlerinde hafif ticari araçla minibüs’ün çarpışması sonucu meydana geldi.

V.Y'nin kullandığı 64 ACF 154 plakalı hafif ticari araç Ağrı-Erzurum kara yolunun Eleşkirt ilçesindeki Sarıcan köyü mevkisinde C.Ü. yönetimindeki 23 AAR 621 plakalı minibüsle çarpıştı. 112 Acil Çağrı Merkezine haber verilmesi üzerine bölgeye jandarma, İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD), 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, araçlarda sıkışan yaralı 6 kişiyi kurtardı, 1 yaşındaki A.A'nın ise kaza yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Ambulanslarla Eleşkirt Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan M.A. ise burada yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Kazada yaşamını yitiren 1 yaşındaki A.A ve M.A’nın cansız bedenlerinin otopsilerinin tamamlanmasının ardından ailelerine teslim edilmesi bekleniyor.

Yine kazanın yaralanan ve Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirilen yaralılardan 3 kişi hastanede yapılan ilk müdahalenin Erzurum’a sevk edilirken, durumları kritik olan 2 yaralının ise Ağrı’da ameliyata alındığı öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2024, 19:00
YORUM EKLE
YORUMLAR
Ebubekir yıldız
Ebubekir yıldız - 5 ay Önce

Çok geçmiş olsun

SIRADAKİ HABER