Ağrı da Fırıncılar zam taleplerini iletti marketlere ekmek vermedi

Ağrı da yaklaşık 3 ay önce zamlanan ekmek fiyatlarına Ağrı Fırıncılar Odası tarafından yeniden zam yapılması kararı alındı.

Ağrı da Fırıncılar zam taleplerini iletti marketlere ekmek vermedi

Ağrı Fırıncılar Odası ekmek satışlarının sadece fırın tezgahlarından yapılması kararı aldıktan sonra ilgili mercilere istedikleri zam oranını ileterek sonucu beklemeye başladı.

Ağrı Fırıncılar Odası ülkede baş gösteren ekonomik kriz sonrası maliyetlerin artması nedeni ile 2 ayda ikinci kez zam kararı aldılar. 

Daha önce muhattap bulmadıkları için kendi aldıkları kararla ekmeğe 0,25 kuruş zam yapan Ağrılı Fırıncılar bugün kısmi greve giderek marketlere ekmek vermeyi durdurdular. 

Ağrılı fırıncıların ilgili kurum ve odalara bildirdiği yeni fiyatta 200 gram somun ekmek için 2,50 Tl raiş fiyat belirledikleri ve kararının onanması sürecinin tamamlanmasından sonra marketlere yeniden ekmek vermeye başlayacakları öğrenildi. 

Yaşayan yüksek enflasyon sonrası maliyetlerin büyük oranda artması nedeni ile alınan kararın yarın ilgili kuruluşlarca onanması bekleniyor. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Metin Çelebi
Metin Çelebi - 3 yıl Önce

chp gnl.bşk.yrd.veli ağbaba ve chp mv.heyeti ağrı ya geldi esnafın halkın nabzını tuttu fikir alış verişlerinde bulundular başta sen ve diğer yandaş ağrı yerel basını adım adım takip ettiniz neden bunu haber yapma gereğinde bulunmadınız hele diğer basın mensupları korkuyorlar mamaları kesilecek diye peki sana ne oldu cesur yürek ben bunu anlamadım hani millet ittifakı üyesi partinin belediye bşk.adayıydın sana kim ne yaptı ne dedi muhalefet ilimize çıkarma yapıyor senden ses yok ama ülkücü gazeteci kitap bassa haber ülkücü oğlunu evlendirse haber ülkücü vefat etse haber sayın meral akşener hanımefendi ilimize gelse devlet hastanesi memuru yemeğe gitti haber doğu beyazıt belediye bşk.hapşırdı haber v.s.v.s.v.s...olmuyor cesur adam olmuyor hani özgür basın anlayışı nerde kaldı son zamanlarda seni tanımakta zorluk çekiyorum unutma dost acı söyler ama doğru söyler kal sağlıcakla

04
04 - 3 yıl Önce

Geçinemiyoruz artık hergün saat zam geliyor

ahmet hiçyilmaz
ahmet hiçyilmaz - 3 yıl Önce

ağrıda değil türkiyede başta ekmek olmak özere her şeye zam geldi günümüzde en ucuz gıda yine ekmek

SIRADAKİ HABER