Ağrı'da Elektrik Akımına Kapılan Çocuk Ağır Yaralandı

Ağrı'da elektrik akımına kapılan 9 yaşındaki çocuk ağır yaralandı.

Ağrı'da Elektrik Akımına Kapılan Çocuk Ağır Yaralandı

Elektrik direkleri tehlike saçmaya devam ediyor.

Günlerdir yaşanan elektrik kesintilerinin gündemin ana maddesi olduğu ve vatandaşların alt yapıya ilişkin şikayetlerini sosyal medya hesaplarından dile getirdiği Ağrı’nın Patnos ilçesinde bugün yaşanan olay da 9 yaşındaki bir çocuk akıma kapılarak ağır yaralandı.

Birçok bölgede şehir içi enerji hatlarının yer altına çekilmesine rağmen Patnos’ta enerji naklinin direkler vasıtası ile sağlanıyor olması olumsuz hava koşullarında sık sık elektrik kesintilerine neden olurken rüzgar sebebi ile kopan elektrik telleri de tehlike saçmaya devam ediyor.

Bugün Ağrı’nın Patnos ilçesi Yunus Emre Mahallesinde kopan elektrik teli sokakta oyun oynayan 9 yaşındaki Hamza Aras’ın ağır yaralanmasına neden oldu.

Akşam saat 19:30 sularında oluşan arıza sonucunda kopan elektrik teline dokunan Hamza Aras akıma kapılarak ağır şekilde yaralandı.

Ailesnin olayı fark etmesi üzerine hızlı bir şekilde Patnos Devlet Hastanesine götürdüğü 9 yaşındaki çocuk tedavi altına alındı.Hamza Aras’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 09 Temmuz 2024, 02:39
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER