Ağrı'da Doktor'lar Tekme Tokat Kavga Etti

Doktorların kavgasını hasta yakınları ayırdı.

Ağrı'da Doktor'lar Tekme Tokat  Kavga Etti

Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan iki doktor arasında kavga çıktı.

Olay önceki gün Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisinde meydana geldi. Doktor K.C. ile G. .. hastaların gözü önünde tekme tokat kavgaya tutuştu.

İddiaya göre, uzmanlık gerektiren hastanın tedavisi için acil serviste görev yapan pratisyen hekim icapçı uzman hekimi hastaneye çağırdı. Acil Servise gelen uzman hekim "neden tedaviyi yapmıyorsun beni çağırıyorsun" diye çıkışınca aralarında kavga çıktı.

Muayene olmayı bekleyen hastaların gözü önünde tekmeli, tokatlı birbirlerine vuran doktorları ayırmak için hasta ve yakınları araya girdi.

Kavga hastane polisinin müdahalesi ile son buldu.

Doktorların karşılıklı birbirlerinden şikâyetçi olduğu öğrenildi.

Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2024, 00:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Suç Ağrı milletinin
Suç Ağrı milletinin - 2 ay Önce

Ey ağrılı vatandaş, okulda oğlum oku bu memleketten kendini kurtarın telkinleri ile öğrencileri sözde motive etmeye çalıştığını zanneden iyi niyetli bilmez öğretmennlere mi ne diyelim, yoksa okuyup görev sahibi olup memleketine gelmek isteyen genç idealist ağrılı pırlantalara engel olup sakın buraya gelme diyen ebeveynlere mi. Evet dışardan günü birlik gelip bir an önce kaçmak isteyen memurdan da bu kadar oluyor, ağrı devlet hastanesinde kaç tane düzgün ağrılı hekim var, çakılı kadro olmazsa sorun bitmiyor, bir de burada kalmak isteyen hekimlere düzgün davanın vatandaşlar lazım yoksa kimse kalmıyor, insanlar kaçıyor

Halis toğrul
Halis toğrul - 2 ay Önce

Doktorlarda insan. Her insan gibi onlarında aralarında kavga etme gibi bir meziyetleri olmalı. Belkide aralarından biri mesleği bırakıp kafes dövüşçüsü olacak. Mesleğinde uzman kadroların ağrıda fazlasıyla hizmet verdiğini varsayarsak...

Yazık Ağrıya
Yazık Ağrıya - 2 ay Önce

Balık baştan kokar …

Adem
Adem - 2 ay Önce

Diyorum kaç kere bu memleket lanetli kötu insan burda,kötu şehir burda,kötu siyaset burda, kötu hastane burda,

Vatandaş
Vatandaş - 2 ay Önce

Uzmanlık gerektiriyor ki adam seni çağırmış kardeşim doğru olanı yapmış işte

SIRADAKİ HABER