Ağrı Belediyesi Sezon Finalini Fırat Mahallesinde Yapıyor

Göreve geldiği günden beri mesai mefhumu gözetmeksizin sahanın her alanında ,günün her saatinde görmeye alıştığımız Hazal Aras Sezonun Asfalt Serim Finalini Fırat Mahallesinde yapacak..

Ağrı Belediyesi Sezon Finalini Fırat Mahallesinde Yapıyor

Göreve geldiği günden beri mesai mefhumu gözetmeksizin sahanın her alanında ,günün her saatinde görmeye alıştığımız Hazal Aras Sezonun Asfalt Serim Finalini Fırat Mahallesinde yapacak..

3 Nisan tarihinde görevi devralmasının ardından geçen sürede vatandaşın beklentilerinin çok ötesinde bir performans sergileyen Aras bu süreçte Leylekpınar Mahallesinde 3 caddeyi trafiğe kapatarak asfaltlarken ,Fırat Mahallesinde de yeni bir bulvarın yapımı için çalışmalarını sürdürüyor.

Asfalt serim çalışmalarının başlaması ile birlikte kentte bazı mahalleler tarihinde ilk kez sıcak asfaltla buluşurken vatandaşlar çalışmalardan duydukları memnuniyeti yüksek sesle dillendirmeye devam ediyor.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras’ın 100. Yıl Mahallesinde başlattığı asfalt serim çalışmalarında ilk planlamada 25100 metre (25,1KM) serim çalışması hedeflenirken süreç içinde ihtiyaçların belirlenmesi ile birlikte bu oran yaklaşık 40 KM’lik bir asfalt yapımına evrildi.

Ağrı Belediye’si Ağrı Hayvan Borsası esnaflarının muzdarip hallerine duyarsız kalmayarak bu alanda da yoğun bir çalışma ile iyileştirmelerini gerçekleştirerek bölgeye modern bir görünüm kazandırdı.

100. Yıl Mahallesinde başlayan çalışmalarda toplmda 20 farklı alanda asfalt serimi yapan Ağrı Belediyesi,Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde de 29 farklı bölgede mahalle sakinlerini ilk kez asfaltla buluşturdu.

Çalışmalar Leylek Pınar Mahallesinde 4,Cumhuriyet Mahallesinde 6,Abide Mahallesinde 11,Fırat Mahallesinde 3,Gazi Mahallesinde 3 ve Fatih Mahallesinde 12 olmak üzere toplamda 88 farklı bölgede sürdürüldü.

Bugün 2024 Asfalt Serim çalışmalarının finali için Fırat Mahallesinde başlatılan çalışmaları Eş Başkan Memet Akkuş,Belediye Başlan Yardımcıları Benazir Aydemir ve Osman Kaya ile birlikte yerinde inceleyen Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras hava koşullarının el vermesi durumunda hedeflerinin 60 KM asfalt serimi yaparak sezonu kapatmak olduğunun altını çizdi.

Hazal Aras ;Kentimizi güzel günlere hazırladığımız bu süreçte yaşanabilir bir Ağrı için alt yapı çalışmalarını da titizlikle sürdürmeye devam ediyoruz. Katılımcı belediyecilik anlayışıyla şehrimizi birlikte güzelleştiriyoruz,dedi.

Hazal Aras Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde başlatılan çalışmaları incelerken vatandaşla yaşanan diyaloglarda da önümüzdeki günlerde çok daha güzel hizmetlere imza atacaklarını müjdeleyerek her şeyin yolunda gittiğinin izlenimini verdi.


 


 


 

Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2024, 00:05
YORUM EKLE
YORUMLAR
Şevki atik
Şevki atik - 2 gün Önce

Yaptığınız hizmetler için sizi tebrik ediyor, çalışmalarınızda başarılar diliyorum.

Admin
Admin - 2 gün Önce

Mehmet akkuş değil hazal başkana her şey helal olsun

Ahmetcan akkuş
Ahmetcan akkuş @Admin - 2 gün Önce

Boş yorum yapmayın lütfen

Erdoğan
Erdoğan - 2 gün Önce

Su kanalizasyon idaresinde aldıkları karar alt yapısı olmayan bir il için iyi değil rögar ve binalar için bu bir sorun para talep ediliyor zaten sürekli tıkanan rögarlar altyapı şehirin göbeğinde yok ödeme durumu olan var olmayan var lütfen gazeteniz bu sorunu gündeme getirsin

Mehmet Erdoğan
Mehmet Erdoğan - 1 gün Önce

Fırat mahallesi güyya Ağrı'nın en nezih mahallesi diyorlar
Ama hiç bir bakım yok
Fırat mahallesinde belediyenin arkasında oturuyoruz
Ara sokaklardaki sokak araları çok kötü
Çöpten pislikten geçilmiyor
Yollarda çok kötü her taraf çamur
Yazın ara sokaklardaki yollara taş döşenecek dediler
Ne döşediler ne asfalt döktüler
Bunların hangi sözlerine inanalım

Yusuf
Yusuf - 1 gün Önce

Bi şu batıkentte 1032 sokağı yapamadılar değil araba yaya bile zor geçiyor ki gül gibi asfaltlı sokağımızı yine belediyenin kendisi bozdu..
Bozdu ama bir türlü yapmıyor servis aracı küçücük öğrencilerimizi taaa ana yolda almak zorunda kalıyor geçen hafta okul servisi aracı kapıya gelemedi diye küçük çocuk servise binmek için ana yola doğru gitmeye çalışırken sokak köpeğinin saldırısına uğradı ve o komşumuzun çocuğu şuan piskolojik tedavi görüyor konuşma yetisinin %70 kaybetmiş bunun sorumlusu kim?belediye mı servis aracı sorumlusu mu düşünsenize değerli hemşehrilerim çocuğunuz bu halde ne yapardınız ????

nurten hanım
nurten hanım - 2 gün Önce

abide mahhalesinin prestij evlerin önüne güta asvalt döktüler sadece yamaladılar vAllahi çocuk yapmazdı bunların işlerini bi gelip baksanız kahkahalara boğulurdunuz hazal hanım okadar komik yaptılar yav arkadaş işinizin düzgün yapın bizde diyelim helal olsu çok güzel yaptılar kandırmayın bizi aldığınız oyları hakedin hazal hanım gelin bi bakın nasıl yapmışlar çok rica ediyorum

Eylem aslan
Eylem aslan - 2 gün Önce

Kişiye özel muamele ediyorlar zenginin tuvaletinin önüne kadar asfaltı çekiyorlar abide mahallesine geldi çektiler ama zenginlerin tanınmış kişilerin evlerinin önüne biz gizli bahçe ve mesko 24 arkasındaki Mahallede oturuyoruz bizim buralara cekmediler çamur evlerimizin içine kadar giriyor bi zahmet buralarida görsünler boy göstermek yerine icraatı bizde görelim bu konuda elimden geldikce şikayette bulunan neden sitelerin önlerine cekiliyorda Mahalleye çekilmiyor çocuklarımız okula gidemiyor çünkü çamurdan dolayı servis gelmiyor lutfen ilgilenilmesini istiyoruz gelip görmenizi istiyorum merkezdeyiz ama ilgilenen yok gösteriş çok

seyfettin
seyfettin - 2 gün Önce

başkan bizim bulunduğumuz sokak neden asfaltini yapmiyorsun alpaslan mahlesi çarsiya 150.metre neden neden ne yapmamiz gerekiyor ankara genel merkezemi gidelim yoksa medyayi topliyalim evimize yaĝmur dan su girecek


SIRADAKİ HABER