Ağrı Belediyesi Kısa Sürede Kalıcı Çözümler Üretmeye Başladı

Kısa bir süre önce görevi devralan Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras aralıksız sürdürdüğü çalışmalarında sonuç almaya devam ediyor.Aras bu kez Türkiye’nin en önemli gündem maddelerinden biri olan soruna neşter vurarak hizmetlerine bir yenisini eklemiş oldu.

Ağrı Belediyesi Kısa Sürede Kalıcı Çözümler Üretmeye Başladı

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras , şehrin en can alıcı sorunlarından biri olan sokak hayvanlarının geleceğini güvence altına almak için önemli bir adım attı. Başkan Aras’ın göreve geldikten hemen sonra startını verdiği , hayvan barınağında ki çalışmalar ve yapılan tadilatlarla modern ve işlevsel bir ortam yaratıldı.

Yıllardır sokaklarda yaşayan ve çoğu zaman ihmal edilen hayvanların durumu, toplumun hassasiyetle ele aldığı bir konu haline gelmişti. Başkan Aras’ın attı bu adım, sadece şehrin değil, ülkenin genel gündemine de önemli bir katkı sağlayacağa benziyor.

Yenilenen hayvan barınağı, sadece bir barınak olarak değil, aynı zamanda hayvanların sağlık ve refahlarını gözeten modern bir tesis olarak öne çıkıyor.

Tadilatlar sırasında, barınağın kapasitesi artırılarak daha fazla hayvana ev sahipliği yapılması hedeflendi. Ayrıca, barınak içerisinde veteriner sağlık hizmetlerine erişim kolaylaştırıldı ve hayvanların bakımı için gerekli olan tüm imkanlar sağlandı.

Başkan Hazal Aras Hayvan Bakım Evinin açılışında yaptığı konuşmada ; Bugün burada sokak hayvanlarının uyutulması gibi acı bir gerçeğe çözüm bulma yönünde umut verici bir adım atmış bulunuyoruz. Toplumun desteğiyle gerçekleştirilen bu projenin, sokak hayvanlarının yaşam kalitesini artırmak ve onların haklarına daha fazla önem vermek adına önemli bir kilometre taşı olduğu düşünüyor ve her canlının yaşam hakkına duyduğumuz saygının gereği olarak bundan sonraki süreçlerde de bu alanda her türlü çalışmayı aralıksız sürdürecek ve vatandaşlarımızın da desteğini alacağımıza inanıyorum ,dedi.

Yenilenen hizmet binasında ,kısırlaştırma,travmatik kırıklar ,kuduz tedavisi ve benzeri müdahalelerin yapılabileceği öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Yakup Yıldırım
Yakup Yıldırım - 2 hafta Önce

Sayın Başkanlarım size canı gönülden teşekkür ederim. Kısa çok güzel işler gerçekleştiriyorsunuz.

Ewselam
Ewselam - 2 hafta Önce

Çok güzel tebrikler. Fakat dkkatimj çeken şu gözlüklü arkadaş geçen hafta elinde süpürge çöp toplarken mobil çöp ekiplerinde, birden bire veteriner mi oldu? Yoksa orda olmasının sebebi ablası hanımın veteriner olması mi? Onlarca insanı haksız yere işten çıkarırken bir taraftan da abla kardeş hukukuna mi geçtiniz , içinde demokrasi kelimesini barındıran çok sevgili Parti'nin değerli başkanları.. Hiçbir farkınız yok biliyor musunuz. Yazık verdiğimiz temsiliyete. Demokrasi tıpkı adalet gibi sizde de tabelalarda kalmış

Alico
Alico - 2 hafta Önce

Ağrı pisliten geçilmiyor şehrin suları çamur akıyor dostlar pazarda görsünler diye barınma merkezleri açıyorlar sevsinler sizi

SIRADAKİ HABER