Ağrı Belediyesi Çalışmayan 29 Kişinin İşine Son Verdi

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras halkın belediyesi olarak kamuoyunun tamamının arkasında durduğu bir karara imza atmanın gönül rahatlığı içindeyiz. Bugün aldığımız karar çalışanların değil çalışmayanların işine son verildiği bir karardır.

Ağrı Belediyesi Çalışmayan 29 Kişinin İşine Son Verdi

Ağrı Belediyesi kurumsallaşma yönünde sürdürülen çalışmalar sonucunda 29 ismin işine çalışmadıkları için son verdi.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras tarafından propaganda süresince yapacağı ilk icraatını Belediyeye kurumsal bir kimlik kazandırmak ve bu minvalde kamuoyunun Bankamatik Memuru olarak değerlendirdiği çalışmayan işçilerin sözleşmesini feshetmek olarak açıklamış ve bu açıklama kamuoyunda büyük destek görmüştü.

Ağrı Kamuoyunun öncelikli beklentisi olan bankamatik memurlarının işlerine son verilmesi talebin farkında olan Aras uzun süredir sürdürdüğü çalışmalar sonunda ilk etapta 29 kişinin iş akdini sonlandırdı.

Konuya ilişkin görüştüğümüm Belediye Başkanı Hazal Aras ; Belediyemizin yönetsel anlamda bir disipline ihtiyacı var. Şimdi kurumsal kimlik kazandırmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve bu çalışmalar içinde halkımıza söz verdiğimiz üzere bizden önceki süreçte Ağrı Belediyesinden maaş alıp işe gelmeyen ve halkımız tarafından ‘’Bankamatik Memuru ‘’ olarak tabir edilen kişilerin tespitlerini sürdürüyoruz.

Tabi ki bunu yaparken bir yanlışa mahal vermemek herhangi bir çalışanın hakkına girmemek için ince eleyip sık dokuyoruz.

Şunu da ifade etmek isterim ki seçim sathında AKP ‘nin bir çok yöneticisi kaybedeceklerini anlayınca istifa ederek kurumla bağlarını koparmışlardır.

Yine bir kısım çalışanda seçim sonuçları ile birlikte istifa ederek belediyemizle ilişkilerini kesmiştir.

Halen devam eden çalışmalarımız sonucunda tespit ettiğimiz 29 kişinin belediye personeli olduğu halde çalışmadıkları için işlerine son verilmiştir.

Tüm halkımızın arkasında durduğu ve desteklediği bir kararı hayata geçirmiş olmanın gönül rahatlığı ile bu halkın tek bir kuruşunu heba etmeyeceğimizi yineliyor sürecin devam ettiğini de hatırlatmak istiyorum dedi.

Güncelleme Tarihi: 02 Mayıs 2024, 09:49
YORUM EKLE
YORUMLAR
Vatandaş
Vatandaş - 5 ay Önce

Bu yandaşlar eğer Müslümansa ben değilim böyle Müslüman olurmu hani haram hani kul hakkı hani vicdan hani din iman topunuzu Allah a havale ediyorum mühendisler öğretmenler doktorlar iş bulamazken siz işe gitmeden hizmet etmeden maaş alıyordunuz hiçmi Allah tan korkmadınız vicdansızlar

Ahmet Gültekin
Ahmet Gültekin @Vatandaş - 5 ay Önce

Allah’tan korkmazlar çünkü korkar olsalar harama bulaşmazlar oysa bunlar harama bulaşmakla kalpleri kararmiş

Hacı Süleyman
Hacı Süleyman - 5 ay Önce

29 az bir rakam. Alınan bilgilere her bir aşirete 10 kadro var. Bankamatik memuru olarak 548 kişi belediye den para alıyor. Ama dokunan yok..

Ayhan aslan
Ayhan aslan - 5 ay Önce

Çalışmadan emek vermeden bu milletin vergileriyle yahu nasıl o parayı çoluk çocuklarına yediriyorlar bunla kaza beladandami korkmuyor Allah tan korkmadiklari belli haram olsun inşAllah

Ağrılı
Ağrılı - 5 ay Önce

Şu çocuk parklarına da bi el atsanız yaz geldi çocuklar salıncak bulamıyor hepsi koparılmış kırılmış

İsmail duran
İsmail duran - 5 ay Önce

Hepsi yalan ak partilidir diye işten çıkarmışlar

Ziyaretçi
Ziyaretçi - 5 ay Önce

İş kurdan belediyeye alınan geçici işçilerinden işine son verdi!

Bekes
Bekes - 5 ay Önce

Darısı doğubeyazıt belediyesinin başına

Halil Tastan
Halil Tastan - 5 ay Önce

Tekstil kentin yanındaki parka görevli olması lazım aksi halde parki yıkılacak


SIRADAKİ HABER