Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras Kabristanda Bayramlaştı

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras halkla bayramlaşmak içim mezarlılar ve kesimhaneyi seçti. Vatandaşlar Aras'a yoğun ilgi gösterdi.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras Kabristanda Bayramlaştı

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras Kurban Bayramı münasebeti ile mezarlıklara akın eden ve kabir ziyaretinde bulunan vatandaşlarla bayramlaştı.

Başkan Aras yanındaki heyetle birlikte sabahın ilk saatlerinde Fatih Mahallesinde bulunan Karaca (Şehir ) mezarlığını ziyaret etti burada ahirete irtihal eden tüm vatandaşlar için Fatiha okuyan Aras ve beraberindekiler daha sonra kabir ziyaretinde vatandaşları da ziyaret ederek bayramlaştı.

Hazal Aras mezarlıktaki bayramlaşmayı sosyal medya hesabından ;

‘’ Bayram sabahı erken saatlerde kabristan ziyaretine akın eden halkımızı ziyaret ettik.

Ebediyet uykusuna yatan yurttaşlarımızın ruhuna fatiha okuduk.

Kadınıyla, çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla bizleri bağrına halkımıza yürekten teşekkür ederiz’’ cümleleri ila ifade etti.

Başkan Hazal Aras kabristandaki bayramlaşmanın ardından Ağrı Belediyesine ait mezbahaneye giderek burada kurban kesimi için bekleyen vatandaşlar ve çalışanlarla bayramlaştı.

Ağrı Belediye Başkanı Hazal Aras bayramlaşma ziyaretlerinin ikinci durağı olan kesimhaneye ilişkin yaptığı açıklamada ;’’ Belediyemiz Veteriner İşleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren mezbahane'de kurban kesimi için sıra bekleyen yurttaşlarımızı ve emekçi arkadaşlarımızı ziyaret ettik.

Kurban kesen yurttaşlarımızın Allah hayrını kabul etsin.

Kurban kesiminin daha kolay ve sağlıklı bir ortamda gerçekleşmesine vesile olan çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ederiz’’dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ağrılı
Ağrılı - 1 hafta Önce

Ebediyet uykusu değil ahirette bedenende dirilecekler şu an da uykuda değiller

Coşkun cetin
Coşkun cetin - 4 gün Önce

Milletin temiz su icmesini sağlayın bırakın reklamları sular sapsarı akiyor

SIRADAKİ HABER